Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team versenyzői Gyarmati Ariel-Kocsis György duó a szombathelyi futamot az előkelő második helyen fejezte be. Nem csüggednek az eredmény miatt, hiszen így is értékes pontokat szereztek.

Gyarmati Ariel: - Fantasztikus, élvezetes futamon vagyunk túl. A pályák nagyon jó minőségűek voltak, illetve a söptei gyorsasági szakasz meghosszabbított verziója is páratlan élményt nyújtott. Az addigi tempós részt felváltotta egy technikás szlalom szerű befejező rész, amely igazán kedvünkre való volt. Megpróbáltunk a hangulatunk szerint autózni, így gyakran húztam meg a kéziféket. Remélem a nézőknek is nagyon tetszett a látvány.

- Az autó beállításai nagyon jónak bizonyultak. Az utolsó kettő szakaszon azonban előjött a technika ördöge. A hajtással akadtak problémáink, emiatt jelentősen vissza kellett venni a tempónkból. Utólag kiderült, hogy a hátsó differenciálmű tartó elrepedt, illetve az intercooler csövünkön is egy ujjhegynyi repedés volt található. Jelen helyzet ismeretében örülünk, hogy sikeresen célba tudtunk érni.

- Nagy csatában voltunk Hevesi Pistiékkel, nagyon gyorsak voltak, nem tudtuk megelőzni őket. A második hely miatt nem vagyunk elkeseredve, ugyanis értékes pontokat szereztünk.

- A következő versenyünk a veszprémi futam, amely 1,5-szeres szorzós, így a szokásosnál is nagyobb energiát fordítunk a felkészülésre.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek