Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Bizakodva várják a 22. Hell Miskolc Rally rajtját a Korda Racing versenyzői, a sikeres egri szezonkezdet után Vizelli Károly és Balics Ákos is a dobogót célozza meg a borsodi megyeszékhelyen.

ifj. Vizelli Károly/Vizelliné Jobbágy Éva: Nagyon boldogan tértünk haza Egerből, hiszen remekül sikerült a verseny, még az utolsó gyorsaságin adódó probléma ellenére is. Elégedettek voltunk az elért eredményünkkel, úgyhogy emiatt is már teljes lázban vagyunk, és nagyon készülünk a Miskolc Rallyra, amit már-már hazai versenynek is tekinthetnénk, hiszen Évi miskolci születésű. Szeretnénk most is maximális erőbedobással versenyezni, de szerintem ezt külön nem kell kiemelnem. Az Egerben keletkezett kis toronyproblémát kijavítottuk, így a kocsi már teljesen versenykész állapotban van. Hasonló eredményt szeretnénk elérni, mint a szezonnyitón, vagy akár egy picit még jobbat, de majd meglátjuk, mit tartogat számunkra ez a futam. A pályák nagyon embert és technikát próbálóak lesznek, de a tempó mellett vigyáznunk kell a technikára, mivel vasárnap részt veszünk a Nagy Futamon. Nem sokkal ez előtt adódott a lehetőség, hogy rajthoz álljunk ezen a rangos eseményen és semmiképp sem akartuk ezt kihagyni, szóval mozgalmas hétvége elé nézünk!   

Balics Ákos/Borsfai Dávid: Jó érzésekkel távoztunk Egerből, még a vasárnapi technikai hiba ellenére is. Bebizonyosodott, hogy az autó nagyon jó, úgyhogy ezúttal is szeretnénk a kategóriánk élén végezni és abszolútban is a dobogót céloztuk meg. Nem lesz egyszerű feladat, mivel még soha nem versenyeztem Miskolc környékén. A korábbi belső felvételeket nézegetve próbáltunk ráhangolódni a hétvégére, hogy legalább nagyvonalakban tudjuk, milyen szakaszok várnak ránk. Dávid nagy segítség volt ebben, hiszen Ő tavaly indult itt, így az ő tapasztalatai sokat segíthetnek. Ami az autót illeti, a szezonnyitón jelentkező problémát megoldották a fiúk, és a Rábaringen élesben is kipróbáltuk az autót. A technika jól vizsgázott, szinte hiba nélkül teljesítettük a napot, úgyhogy Miskolc előtt már csak a finomhangolás van hátra.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Bialabok Alexandra


Legfrissebb cikkek