Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A téli felújítás utáni shake downnak és az új Hankook-gumik tesztjére szánta Matics Mihály és Zejda Viktória az orfűi 123 Teszt Ralit. Mindkét célt sikerült elérniük, és bár ezúttal nem az eredmény volt a fontos, a licences versenyzők között a hatodik helyet szerezték meg a Mitsubishi Lancer Evo IX-cel.

„Abszolút elégedett vagyok, a célt még egy kicsit túl is teljesítettük” – mondta Matics Mihály. „A télen teljes felújításon esett át az autó, ilyenkor kell egy teszt vagy még jobb egy tesztverseny, ami alatt minden alkatrész a helyére rázódik. A csavarokat újra kellett húzni, és a futóművet is folyamatosan utána kellett állítani, de ez volt az egyik célunk.”

„A másik pedig, hogy a Hankook-gumikat teszteljük. Részt vettünk a hivatalos teszten is, ahol nagyon jól sikerült az autó beállítása, ám azt figyelmen kívül hagytam, hogy az orfűi pályák tempósabbak, csúszósabb az aszfalt. A tesztpályára bekeményített futómű ide nem volt alkalmas, folyamatosan puhítottunk, a végén eljutottunk az eredeti beállításunkhoz, aminél még lehetett volna puhább is. Úgy tűnik, hogy ezek a gumik puhább futóművet igényelnek.”

„Nagyon hasznos volt a teszt, bár szerintem az első pár versenyen még sok meglepetést fog okozni az új gumi. Az autó és a csapat is készen áll az Eger Ralira, a jövő héten szeretnék egy kicsit rápihenni a versenyre, de ahogy magamat ismerem, ez úgysem fog sikerülni.”

A Red Ribbon Team együttműködő partnerei: Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet, Combit, Frituspecial, Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., E-Vapor, Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK, Gasztransz Kft.


Legfrissebb cikkek