Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az FIA Historic Rali Európa-bajnokság D korcsoportjának harmadik helyén végzett Bazsó Ildikó a navigátorok versenyében, aki ezért Párizsban, az FIA-gálán vehetett át díjat. Rajta kívül még három magyar versenyzőt díjaztak, Wirtmann Ferenc a D csoportban lett második, míg a Mekler László–Mekler-Mikó Edit páros a C csoport harmadik helyén végzett.

Bazsó Ildikó Leitold Károllyal, Fiat 131 Abarth-tal kilenc Eb-futamon indult tavaly és a sorozatos műszaki problémák ellenére a korcsoport negyedik legeredményesebb párosa lett. Technikai okok és a speciális pontozás miatt Bazsó Ildikó végül eggyel előrébb lépve, a harmadik helyen végzett.

Bazsó Ildikó: – Nagyon sajnálom, hogy Karcsi negyedik lett az Eb-n, abszolút megérdemelte volna az előkelő dobogós helyezést, hiszen nagyon sok munkája és energiája volt az elmúlt szezonban.

160305 bazso n 2

Kilenc versenyen indultunk, sajnos műszaki hiba miatt több versenyt fel kellett adnunk, de akkor is mind a kilenc versenyre keményen felkészülnünk. Mind a ketten nagyon megdolgoztunk ezért az eredményért.

A díjkiosztó fantasztikus volt. Párizsban, a Champs-Elysée-n egy rendezvény központban tartották, professzionális szervezéssel, nagyon megadták a módját. Gyönyörű, nagyon igényes díjat kaptunk és még arra is figyeltek a szervezők, hogy kifelé menet, a ruhatárban kaptunk hozzá egy speciális dobozt, amiben repülőn kézipoggyászként hazaszállíthattuk.
Egy életre szóló élmény volt.


Legfrissebb cikkek