Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Élete eddigi legjobb eredményét, Európa-bajnoki címet szerzett Botka Dávid a tavalyi évben. A pilóta az idei évadban is szeretné megmutatni magát az európai sorozatban. Az új autóról, és az újabb ERC szezonról már volt szó korábban, de még egy izgalmas meglepetéssel is szolgál a Botka-Szeles páros 2016-ra!

Január 28-án, csütörtökön délután 3 órára várja a Botka Rally Team egy szezonnyitó beszélgetésre a sajtó képviselőit, valamint a lelkes közönséget a Citroën Pásztor Pesti úti szalonjába.

AZ ERC2 bajnok párosa, Botka Dávid és Szeles Péter sokat dolgozott a szezon után, hogy idén is hasonló színvonalon versenyezhessenek.

„Nem mondom, hogy rengeteg kaput nyitott meg a bajnoki címünk, de a partnereink büszkék ránk és továbbra is mellettünk állnak. Szerencsére vannak új támogatóink is, akiknek szeretnénk maximálisan megfelelni.” - összegezte az elmúlt időszakot Botka Dávid.

„Azt már korábban is elmondtuk, hogy az új autóval az European Rally Championship versenyein szeretnénk indulni. De emellett egy meglepetéssel fogunk szolgálni mindazoknak, akik eljönnek csütörtökön a sajtótájékoztatóval egybekötött közönségtalálkozónkra! Mindenkit szeretettel várunk!” - hívja meg az érdeklődőket Dávid.

A sajtó munkatársai mellett minden rajongót, rali kedvelőt vár a Botka Rally Team a rendezvényre!

Az esemény helyszíne:
Citroën Pásztor Hivatalos Márkakereskedés
1173 Budapest, Pesti út 2.

Az időpont:
2016 január 28. csütörtök, 15:00


Legfrissebb cikkek