Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team-et ezúttal is kettő EVO-val versenyző páros képviseli a Szilveszter Rallye népes mezőnyében. Bosch Péter és Molnár István, valamit navigátoraik már nagyon várják az év utolsó és egyben legnépszerűbb futamát.

Bosch Péter: -  Év végi kikapcsolódásnak szánjuk ezt a futamot. Régen nem versenyeztem, ezért úgy érzem, most kicsit leporolom magam. EVO VI-al vágunk neki a versenynek, amely mindig a kedvenceim közé tartozott, hiszen egy igazi ízig-vérig versenyautó.

- A pályákat tekintve nem azok az igazi rally-s gyorsaságik, de technikásak, és mindegy, hogy hol megyünk, ha jól érezzük magunkat.

- Fantasztikus, hogy ennyi nevezője van a versenynek. Látszik, hogy Magyarországon szeretik ezt a sportágat. A kevésbé kötött feltételek és szabályok megteszik a hatásukat. Az RTE megszűnése után eltűnt versenyzőket is visszahozza. Itt ismét tud menni mindenki, aki máskor nem tudja ezt megtenni.

-  Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy hozzuk a formánkat, reméljük, hogy mindenki jól fogja magát érezni.


Molnár István: - Nagyon várjuk már a Szilveszter Rallye-t, amelynek minden évben különösen jó hangulata van. A tesztet most kihagyjuk, majd csak élesben próbáljuk ki a technikát, amely a Mikulás Rallye óta átesett a szokásos revízión.

- A pályákat nagyon kedvelem, de a belső kört most egy kicsit kevésnek tartom.

- Ezúttal úgy tűnik, bár még nem végleges, hogy vendég mitfárerrel vágok neki a megmérettetésnek. Ha mégsem a tervek szerint alakulnak a dolgok és nem tud eljönni, akkor a szokásos felállásban Tokaji Tomival indulunk.

- A magas nevezői létszámnak nagyon örülünk. Jó látni, hogy még mindig népszerű a rallye, ha csak egy verseny erejéig is. Sok külföldi induló is lesz, amely külön öröm, hiszen ezek szerint mindenhová eljut a híre a Szilveszter Rallye-nak.

- Erős mezőnyünk van, próbálunk tisztesen helyt állni, de most talán nem annyira érdekel minket az eredmény. Nem tudom, hogy időre vagy látványra fogunk autózni, ezt az adott helyzet adja majd.

151223 garmin n2

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek