Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

19. Kinizsi Bank Mikulás Rallye a felhőtlen szórakozásról szólt a Garmin Racing Team versenyzői számára. Sok induló, jó szervezés, fantasztikus pályák várták a versenyzőket és szurkolóikat. Az eredmény centrikusságot ezúttal felülmúlta a kötetlen versenyzés.

Domonkos László: -  Nagyon jó verseny volt. Minden percre pontosan zajlott, semmi várakozás nem volt és a pályák is nagyjából egyben maradtak. A céljaink azok voltak, hogy kötetlenül autózzunk, és ezt teljesítettük is.
- A pályákat tekintve a hosszabbak nagyon kedvezőek voltak, főleg a várpalotai gyorsasági szakasz lett a kedvencem.

151211 garmin n2

- Az autó működött és itt most ezen volt a hangsúly, mert a pénteki teszten hengerfejes lett és egyáltalán nem volt biztos az indulásunk sem. Szerencsére a szervizcsapat Bosch Peti vezényletével megoldotta a problémát. Nem tudtam még beállítani sem, úgy hogy én gyorsan tudjak vele menni. Ebben nyilván szerepet játszott az is, hogy azokat a gumikat használtuk, amivel még nyáron a Veszprém Rallye-t befejeztük.

- Sok jó pillanat volt a futamon. Igazából szerintem ennyit nem közlekedtünk keresztbe egész évben, mint ezen a hetven kilométeren. Ez látszott a gumikopáson is, csak a hátsók fogytak.

- Az eredménnyel egyáltalán nem vagyunk elégedettek, de úgy jöttünk ide, hogy ha valamikor, akkor ezen a versenyen megengedhetjük magunknak, hogy ezzel egyáltalán nem foglalkozunk. Lényeg, hogy jól éreztük magunkat és fordultunk pár élvezeteset.

- A csapatnak a Szilveszter Rallye a következő versenye, mi csak jövőre ülünk újra autóba.


Gyarmati Ariel: - Nagyon jól éreztük magunkat a Mikulás Rallye-n. Sikerült a verseny előtti teszten egy optimális beállítást találni, így az autó fantasztikusan viselkedett. Nagyon jó érzés ezzel az autóval murván versenyezni, úgyhogy ez volt az első értékelhető futamunk ilyen jellegű talajon. Öt éve nem mentünk, vagy nem sikerült befejezni egy versenyünket sem murván, de most úgy érzem, hogy a lehető legjobb élménnyel zártunk.

- A kezdés óvatos volt, de a fokozatos gyorsulás jellemezte a versenyünket. Kedvező tapasztalatokat szereztünk mind az autó viselkedésében, mind a talaj tekintetében. Ezeket szeretnénk a jövő évben kamatoztatni. Nagyon bízunk benne, hogy ez a lendület így marad a jövő évre.

- Köszönjük, hogy ennyi néző kilátogatott a futamra és szurkolt a versenyzőknek. A következő és egyben az évünk utolsó versenye a Szilveszter Rally-e lesz, amelyet szintén egy tét nélküli kikapcsolódásnak szánunk. A népszerű verseny méltán kedves befejezése lesz az évnek.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek