Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ünnepi felállással vág neki az idei Mikulás Rallynak a Korda Racing: a HRX Fordot ezúttal is Korda Erik irányítja, a navigátori teendőkről csapattársa és jó barátja, Linninger Patrik gondoskodik, míg a csapat raliautójával a korábbi quados magyar bajnok fia, ifjabb Fekete László ejti meg élete első rali versenyét édesapja oldalán.

Rendhagyó felállással várja idén a Mikulást a Korda Racing, hiszen az év végi buli versenyen részt vevő két párosból hárman is teljesen új szerepkörben mutatkoznak be. Az egyetlen biztos pont továbbra is a csapatvezető, Korda Erik, aki ezúttal is a 2015-ös versenyszezon elején bemutatott HRX Fordot küldi táncba. Mellette viszont ezúttal az Linninger Patrik foglal helyet a navigátor ülésben, aki eddig jobbára egy quad nyergében ostromolta a babérokat, sikerrel. A csapat másik versenyautójára is jut egy roppant sikeres quados, a Suzuki Ignisben a korábbi magyar bajnok, Fekete „Schwarz” László foglal helyet és Linninger Patrikhoz hasonlóan ő is a Jobb 1-ben teljesíti a Mikulás Rally murvás gyorsasági szakaszait, az Ignisben egy családi csapat verbuválódott, hiszen apa és fia egy autóban próbálhat szerencsét.

151205 korda n2

Korda Erik: - Tavaly indultam először a Mikulás Rallyn és mivel nagyon tetszett, már akkor biztos voltam benne, hogy idén sem hiányozhatok a versenyről. Állandó társam, Csató Attila egy kisebb sérüléssel bajlódik, így abba maradtunk, hogy ezt a versenyt kihagyja, ezért új partner után kellett néznem. Mivel ez egy buli verseny jó ötletnek tűnt, hogy csapattársamat és gyerekkori barátomat, Linninger Patrikot kérem meg, hogy kísérjen el a versenyen. Szerencsére neki is tetszett az ötlet, így a jó hangulat garantált az előttünk álló hétvégén. Azt egy kicsit sajnálom, hogy a korábbi évekhez képest idén egy kicsit kevesebben leszünk terepralisok a Mikulás Rallyn, de mivel ezen a versenyen mindenki számára a jó hangulat a legfontosabb, így mi is arra fogunk figyelni, hogy a pálya szélén álló nézők is jól érezzék magukat, amikor meglátják a HRX-et. Bár a pályák ismerősek és az év végére már a HRX-szel is sikerült egész jól összebarátkozni, a verseny előtti pénteken azért beiktattunk egy rövid tesztet, mert régen ültem már versenyautóba, szerettem volna még a rajt előtt visszaszokni a versenytempóhoz és úgy érzem ez sikerült is.

151205 korda n3

- Nagyon örülök annak, hogy a Korda Racing ismét részese lehet egy fiatal tehetség első szárnypróbálgatásának, ifjabb Fekete László élete első rali versenyén vesz részt csapatunk Suzuki Ignisével. Lacikát nem kell félteni, hiszen az ő ereiben is versenyző vér csörgedezik, ráadásul édesapjával, a korábbi magyar bajnok quados Fekete „Schwarz” Lászlóval, korábban szintén együtt versenyeztünk a Korda Racing színeiben. Bár murvás rali pályán most teszi próbára magát először, mégsem teljesen tapasztalatlan, hiszen szlalom versenyeken már letette a névjegyét, most azonban a hátsókerekes BMW és az aszfalt pálya után egy elsőkerekes Suzukival, murván is kipróbálhatja magát. Édesapja mellett igyekszünk mi is mindenben segítségére lenni, hogy minél kellemes emlékekkel térjen haza a vasárnap este. A verseny előtti teszten Balics Ákos is ellátta jó tanácsokkal az Ignis-szel kapcsolatban, annak érdekében, hogy minél könnyebben menjen az ismerkedés ezzel a számára még új, de csodálatos világgal.”


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Hídépítő zRt., Novomatic, Bomba! Energy Drink, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Garmin,  Szerszámbróker Kft, Surgi Care Kft, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, Noa-Ép Kft, NOA Nemzetközi Előállító Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, GGK Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft., Alexovics Kft, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Credit-cash Faktoring és Pénzügyi ZRt, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, Sinus-Networks Kft, Schnell Autó Kft, Tibuktu Bt, PP Média Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft,VIWA Vitaminvíz, Stefani Hungária Kft, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, TrailerMax Kft, Revo-Tec Bt, Bialabok Alexandra, Atervinning Kft, AlbaSys Informatikai Szolgáltató Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Hír-Sat Kft, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Belsound Kft


Legfrissebb cikkek