Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nem sikerült szép eredménnyel búcsúztatni a szezont a Korda Racing versenyzőinek az Országos Rallye2 Bajnokság pécsi szezonzáró futamán, a Vizelli/Nagy és a Balics/Borsfai párosok korai búcsúra kényszerültek, a Régi/Ferenczió duó viszont célba vitte a C2-est a Mecsek Rallyn. 

ifj. Vizelli Károly/Nagy Péter: Vegyes érzéseink vannak a hétvégi futammal kapcsolatban. Sajnos a balszerencse most is utolért bennünket, ahogyan már sokszor ebben az évben. A pályák nagyon tetszettek, igazi mecseki gyorsaságik voltak. Az első szakaszon abszolút második időt autóztunk, a másodion pedig sajnos már éreztük, hogy baj van. Az autó rendetlenkedését egy apró elektronikai hiba okozta, amit azonban a szerviz nem tudott orvosolni. A harmadik gyorsaságin ugyan még elrajtoltunk, de a célig már nem jutottunk el. Csalódottak vagyunk, de hát tegnapra nem választhat reggelit az ember. Idén még szeretnénk indulni néhány sprintversenyen és esetleg a Mikulás és Szilveszter Rallykon, de szigorúan csak utcai gumival. Idén sokat mentünk már időre és eredményre, Úgyhogy kicsit kárpótolni szeretnénk magunkat és a közönséget némi keresztben autózással.

Régi Péter/Ferenczi László: Egy rendkívül nehéz versenyen vagyunk túl, nagyon sok dolgot tanultunk az idei Mecsek Rallyn. Az autót még nem sikerült teljesen kiismerni, mivel a Baranya Kupa elég rövidre sikerült. Az időjárás is nagyon változó volt, szinte folyamatosan változtak a körülmények, úgyhogy a lecke fel volt adva. A bajnokság számunkra tét nélküli volt, így egyetlen célunk maga a cél volt, hiszen ebben a helyzetben a felesleges kockázatvállalás és az ebből adódó autótörés felesleges lett volna. Az egész futam az ismerkedésről szólt, igyekeztünk belakni a C2-t, és titkon a dobogóban azért reménykedtünk. Ez sajnos nem sikerült, de annyira nem vagyunk csalódottak, hiszen a fő célunkat teljesítettük. A futam után aztán szép lassan elkezdjük tervezgetni a következő évet, amiről még biztosat nem tudok mondani. A Rally2 jelenlegi helyzetét látva nem biztos, hogy maradnánk a mezőnyben, hiszen nagyon mostoha a helyzet.  Idén még jó lenne indulni valahol, de hogy hol és milyen autóval, az egyelőre a jövő zenéje. Köszönetet szeretnénk mondani Korda Eriknek és a Korda Racingnek, valamint minden támogatónknak, hogy ezt az évet így végig tudtuk csinálni.


Balics Ákos/Borsfai Dávid: Sajnos nem úgy sikerült ez a Mecsek rally, ahogyan azt elterveztük. Rengeteget készültünk erre a megmérettetésre, próbáltunk egy nagyon pontos itinert írni, és egy jó versenyt felépíteni magunknak. Rosszul kezdődött a futam, hiszen rögtön az első szakaszt etappá nyilvánították előttünk és egy alternatív útvonalon kellett eljutnunk Pécsváradra, ahova futópercre tudtunk csak beesni. A gyorsasági elején egy kutya futott velünk szembe, aztán a pálya közepén beestünk egy árokba, az autó felült és a helyszínen levő szurkolókkal együtt sem tudtuk visszatenni az útra, úgyhogy ott véget ért számunkra a verseny. Picit szomorúak vagyunk, mert az autó gyakorlatilag sértetlen, és csak a balszerencsének köszönhető, hogy nem tudtuk folytatni. Az idei évben még szeretnénk elindulni egy lábatlani sprintversenyen, illetve a Szilveszter Rallyn. Szeretnénk köszönetet mondani Korda Eriknek és a teljes Korda Racingnek az autó felkészítéséért és karbantartásáért, valamint támogatóinknak és mindenkinek, aki bármiben is segített minket az idei évben!

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Hídépítő zRt., Novomatic, Bomba! Energy Drink, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Garmin,  Szerszámbróker Kft, Surgi Care Kft, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, Noa-Ép Kft, NOA Nemzetközi Előállító Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, GGK Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft., Alexovics Kft, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Credit-cash Faktoring és Pénzügyi ZRt, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, Sinus-Networks Kft, Schnell Autó Kft, Tibuktu Bt, PP Média Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft,VIWA Vitaminvíz, Stefani Hungária Kft, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, TrailerMax Kft, Revo-Tec Bt, Bialabok Alexandra, Atervinning Kft, AlbaSys Informatikai Szolgáltató Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Hír-Sat Kft, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Belsound Kft


Legfrissebb cikkek