A Mecsek Rali előtti tesztversenynek szánta a Kisvaszar Ralisprintet Matics Mihály, akinek ezúttal állandó navigátora, Zejda Viki olvasta az itinert a jól megszokott Mitsubishi Lancer Evo IX-esben. Az időjárás azonban megtréfálta a résztvevőket, hatalmas esővel kezdődött a verseny. A vizes pálya az utolsó gyorsaságikra felszáradt, így szinte minden körülmény előfordult. Míg éles versenyen ez inkább bosszúságot okozott volna, a tesztelésre kiváló lehetőséget adott.

150930 matics n2

„Az első gyorsaságin szakadt az eső és folyt a víz a pályán. Ilyen extrém körülményeket versenyen általában nem szeretek, de most kifejezetten örültem neki” – mondta Matics Mihály.

„A nagyon vizestől a felszáradó sarason át a száraz pályáig minden előfordult a versenyen, így ha a Mecseken esni fog, akkor nincs olyan körülmény, amit most ne tudtunk volna kipróbálni.”

„Elsősorban a száraz pályákra szánt beállítással készültem, de mint kiderült, az autó vízen is nagyon jól viselkedik. Ott tudtunk a többiekhez képest igazán jó időket autózni.”

„A Mecsek Raliig van még majdnem egy hónap, jó lenne előtte még egyszer autóba ülni, de ez a verseny is nagyon sokat segített abban, hogy ne jöjjek ki a formából.”

150930 matics n3

A Red Ribbon Team együttműködő partnerei:
Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet, Combit, Frituspecial, Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., E-Vapor, Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK, Gasztransz Kft.