Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team párosának, Molnár Istvánnak és Ungvárszki Milánnak a kassai hétvége nem alakult a legkedvezőbben, de mégis szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen sikerült célba érniük az eddigi legnehezebb versenyükön. A kategória harmadik helyének megszerzése így valamelyes vigasz számukra.

Molnár István: - A kassai futamunk elég változatosra sikerült. A pályabejárás számunkra szokatlan módon nagyon kevés alkalmi lehetőséggel és szó szerint lassan telt. Próbáltuk kihozni belőle a legtöbbet, de a negyvenes tempó mellett egészen érdekes volt ennek a feladatnak az abszolválása.

- Nehezen indult és nehezen folytatódott számunkra a verseny. Már az első gyorsasági szakaszon elillant az EVO VIII ereje, amelyre nem sikerült tartós megoldást találni. A turbócső robbant szét, amelyet hiába próbáltunk helyreállítani, az összes gyorsasági szakaszon visszatért ez a probléma.

- A folyamatos erőtlenségnek köszönhetően csak lassan tudtunk menni, így a visszapillantót is figyelnem kellett. Voltak hibáink is e miatt, ugyanis a kanyarokban próbáltam visszanyerni valamelyest az egyenesekben elvesztett időt. Ennek következtében néha lelógtunk az útról, az erő nem akart kihúzni, így szerencsénk is volt, hogy ennél nagyobb problémánk már nem akadt.

- A kassai gyorsasági szakaszokon a hosszút kivéve szívesen versenyeztem volna egy igazit. Sajnálom, hogy nem sikerült egy jóízűt menni rajtuk. A hosszú szakasz azonban érdekes látványt nyújtott. Rengeteg párosnak kellett ott abbahagyni a futamot. Sok kiesett versenyzőt láttam már, de ennyit egyszerre talán még soha.


- A verseny kezdetétől a végéig elkísérő technikai problémánk ellenére szerencsésnek mondhatjuk még így is magunkat. Azt hittük, hogy ki kell állnunk a futamból. Örülünk, hogy a célban tudtuk befejezni és gazdagabbak tudtunk lenni a harmadik helyért járó pontokkal.

-  Nagyon várjuk a mecseki futamot, ahol az év végi P 14 kategória harmadik helye a tét. Reméljük, hogy tiszta körülmények között tudunk majd megvívni ezért a helyezésért.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek