Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy héten belül másodszor öltheti magára a tűzálló overállt Korda Erik és Csató Attila, a Korda Racing versenyzői ezúttal már bajnoki pontokért szállnak harcba a HRX Forddal a bábolnai EuroTools Kupán.

A nyár középső hétvégéjén, bő egy hónapos szünet után Bábolna környékén folytatódik az Országos Tereprali Bajnokság idei küzdelemsorozata, mely vadonatúj pályákon látja vendégül a kissé foghíjas mezőnyt. A szervezők a klasszikus menetrendhez alkalmazkodva, pénteken egy prológgal indítják útnak a versenyzőket, majd szombaton és vasárnap egyaránt négy-négy szelektív szakaszt után hirdetnek győztest.

A nyári szünetben a Korda Racing versenyzői nem ültek tétlenül a babérjaikon, Korda Erik és Csató Attila a gyulai bemutatkozó versenyükön elért második helyezésük után tovább folytatták az ismerkedést és egy héttel a bajnokság bábolnai állomása előtt a Veszprém Rally pályáin járatták meg a csapat HRX Ford versenyautóját. Bár ezt a versenyt elsősorban az augusztusi világkupa futamra, a Hungarian Baja-ra való minél sikeresebb felkészülés érdekében iktatták be a programjukba, azonban az EuroTools Kupa szempontjából sem volt haszontalan.


„Nagyon örülök, hogy új pályákon mehetünk, jót tesz egy kis „vérfrissítés” a bajnokságnak, csak azt nem értem miért vagyunk ilyen kevesen!?” – árulta el Korda Erik utalva a verseny kissé foghíjas mezőnyére, hiszen mindössze 10 autó szerepel a nevezési listán. „A mi dolgunk ettől nem lesz könnyebb, hiszen az élmezőnyből mindenki ott lesz a rajtnál, aki harcban van a bajnoki címért, sőt Fodor Imi is visszatér a mezőnybe, így komoly csatára készülünk. Ebből a szempontból is nagyon hasznos volt a múlt heti Veszprém Rally, hiszen versenyből érkezünk Bábolnára és úgy érzem egy nagy lépéssel ismét közelebb kerültem a HRX-hez is. A taktikát tekintve nincs túl sok választásunk, tökéletes teljesítményre lesz szükség. A bajnokság hajrájában már minden egyes hibáért súlyos árat kell fizetni, de mi úgy készülünk, hogy már az első métereken rápattanunk a gázpedálra, mert nyerni szeretnénk Bábolnán.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Hídépítő zRt., Novomatic, Bomba! Energy Drink, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Garmin, Szerszámbróker Kft, Csomagtartoaruhaz.hu, Surgi Care Kft, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, Noa-Ép Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft., Alexovics Kft, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop, BDA Trans Kft, Stefani Hungária Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Credit-cash Faktoring és Pénzügyi ZRt, Duna Resort Kft, FEOL Industrial Kft, Gordius Kft, Perfekt Motorfelújítás KFt, RAORG Translog Kft, Sinus-Networks Kft, Schnell Autó Kft, Tibuktu Bt, Versbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, VIWA Product Europa Kft


Legfrissebb cikkek