Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Különleges segítővel készült Michelisz Norbert a WTCC portugáliai versenyére. Az ausztriai motorverseny-bajnok Günther “Knobi” Knobloch a túrautó-világbajnokság utolsó európai futamán találkozott a magyar versenyzővel. A főszponzor MOL-csoport által megszervezett beszélgetésen Knobloch arra buzdította Norbit, hogy folyamatosan nézzen szembe a kihívásokkal.

Az osztrák sportember személyesen tapasztalta meg, milyen az életét átformáló döntést hozni, amikor sikeres motorversenyző karrierjét hátrahagyva új fejezetet kezdett, és 2014-ben egy rallyautó kormánya mögé ült. „A tökéletesség elérése talán hiábavaló próbálkozás, de mindig érdemes a lehető legközelebb kerülni hozzá” – mondta a találkozón Günther Knobloch.

150714 michelisz n2

A gyors egymásutánban teljesített versenyeket követően Norbi továbbra is méltó ellenfele versenytársainak. A képességeket próbára tevő Vila Real versenypálya kiváló helyszínt teremtett arra, hogy Norbi bizonyítsa ambíciót. 


„A Vila Real pályáján száguldani hatalmas kihívást jelentett, mivel annak ellenére, hogy a helyszínről nem sok információt találni az interneten, a fedélzeti videókból jól látható, hogy rendkívül gyors és szűk kanyarok jellemzik. Ez a tény, valamint hogy imádok városi pályán versenyezni, a felkészülést nagyon izgalmassá tette. Az volt a célunk, hogy legalább az egyik futamon dobogós helyezést szerezzünk. Örülök, hogy ezt sikerült elérnünk.” – mondta Michelisz Norbert WTCC versenyző.   

150714 michelisz n3

„Mi kezdeményeztük a Norbi és Knobi közötti találkozót, mivel nagyra értékeljük a hozzáállását azoknak, akik folyamatosan megmérettetik magukat a siker érdekében. Akár a sport, akár az olaj- és gázipar területén, a siker titka a tökéletességre való törekvés. Amikor készen állunk arra, hogy szélesebbre táruljon számunkra a világ és új utakat, ezáltal új kihívásokat találjunk, akkor képesek leszünk megtapasztalni a pozitív változás elsöprő erejét.” – mondta Kelenvölgyi Ágnes, a MOL-csoport szponzorációs vezetője.
 

Michelisz Norbertnek a 2015-ös túrautó-bajnokságon elért eredményeit a következő csatornákon követheti figyelemmel:
Weboldal: http://molgroup.info/en/michelisz
Facebook: https://www.facebook.com/WeFuelYourAmbition
Twitter: https://twitter.com/wefuelambition


Legfrissebb cikkek