Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Tavalyi sikereit szeretné megismételni az MHH Team párosa Krózser Menyhért és Buchholz János az Országos Ralibajnokság ötödik futamán, a Veszprém Ralin. Egy évvel ezelőtt Krózser az abszolút második helyet szerezte meg Mitsubishi Lancer Evo IX R4-gyel. A felkészüléssel az idén sincs baj, de mint mondja, a versenyt a gyorsasági szakaszokon kell megnyerni.

Három kérdés Krózser Menyhérthez

A győzelemre vagy a bajnoki pontokra hajtasz?

Igazán egyikre sem, gyorsan akarok menni, mindent kihozni az autóból és magunkból. A pontokra vagy a győzelemre ilyenkor nem nagyon szoktam gondolni. Az idei évünk eddig nem volt túl szerencsés, így a bajnokságban nem tudunk nagy csodát tenni. Voltak jó részeredményeink, amire tudunk építeni, de hogy megválaszoljam a kérdést, egy célba érés egy jó eredménnyel nagyon motiválna az egész csapatot.

Mi lehet az erősségetek a Veszprém Ralin?

Tavaly abszolút másodikok lettünk, ami szerintem nagyon jó eredmény volt. A murvás versenyeket szeretem és úgy tűnik, hogy jobban is fekszik nekem, mint az aszfalt. Most is nagyon alaposan felkészültünk, kész sémánk van a beállításra, a gumikra, a különböző helyzetekre. Ez mind előny, de végül a verseny a gyorsaságikon dől el, ott kell jól teljesíteni, ami nem könnyű, hiszen folyamatosan erősödik a mezőny.


Állítólag tudod, hogy a környéken melyik dohányboltban lehet tűzoltó készüléket kapni, ez igaz?

Nem én, hanem az egyik nélkülözhetetlen segítőnk Gyufa. Tavaly a gyorsasági célja után gyulladt ki az autónk. Kaptunk tűzoltó készüléket több versenyzőtől is, de úgy tűnt, hogy nem elég. Gyufának helyén volt az esze, emlékezett, hogy van egy dohánybolt a közelben, ahonnan elhozott egy hatalmas poroltót és eloltotta az autónkat. Jól hangzik, hogy Gyufa oltotta el a tüzet.  

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Logiszerviz Kft.

További információ: www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu


Legfrissebb cikkek