Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Kiválóan kezdte az Országos Ralibajnokság negyedik futamát, a Fehérvár Ralit Krózser Menyhért és Buchholz János: az első gyorsasági szakaszt megnyerték és vezették a versenyt. A második szakaszon azonban eltört a Mitsubishi Lancer Evo IX R4-es jobb hátsó lengőkarja és fel kellett adniuk a versenyt.

Az MHH Rally Team párosának ez volt zsinórban a második olyan versenye, ahol kiváló részeredményeket értek el, ezért a csapat bizakodó a következő Veszprém Rali előtt.

„Jól kezdődött a verseny, az első szakaszt megnyertük, pedig többet is hibáztam. A rajtnál befulladtunk, egyszer lecsúsztam az ívről, de ettől függetlenül gyorsan mentünk” – mondta Krózser Menyhért. „A második gyorsaságin eltört a jobb hátsó lengőkarunk. Nem ütöttük meg, nem mentünk rá semmire, úgy tűnik, anyagfáradás okozta.”

„Örülök a szakaszgyőzelemnek és annak is, hogy vezettük a versenyt, de nyilván nem azért jöttünk, hogy csak egy szakaszon mutassuk meg, mit tudunk. Pechünk volt, ami bosszantó, de ilyen a rali.”

„Az elmúlt két versenyen nem voltunk valami eredményesek, de legalább saját magunknak bebizonyítottuk, hogy gyorsak vagyunk és hogy a felkészülésünk jól sikerült. Bizakodó vagyok a Veszprém Rali előtt. Ennyi pech után nagyon szeretném egy győzelemmel kárpótolni magunkat.”

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Logiszerviz Kft.

További információ: www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu


Legfrissebb cikkek