Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy héten belül második győzelmét szerezte a Korda Racing, Vingler Attila és Nyirfás Julianna után Sághy László és Sághy Zoltán a Rallye Sprint Bajnokság idei második állomásán, a Magyarbóly Kupán bizonyult utolérhetetlennek.

Nincs megállás a Korda Racing háza táján, hiszen áprilisban nem múlhat el úgy hétvége, hogy Magyarország versenypályáin ne bukkanna fel valamely, a csapat színeiben versenyző páros. Így volt ez az elmúlt hétvégén is, amikor a dél-nyugati régióban az MARB és a RallyeSprint Bajnokság idei második állomása került megrendezésre. A hagyományosan Magyarbóly belterületén rendezett rallysprint futam nemcsak a versenyzők körében örvend osztatlan népszerűségnek, a rajongók egyik kedvenc célpontja is, a párosok így hatalmas nézősereg előtt, nagyszerű hangulatban kelhetnek versenyre.

A mezőnyből ezúttal sem hiányozhatott a Korda Racing színeiben az EVO IX-es Mitsubishi Lancerrel versenyző Sághy László/Sághy Zoltán kettős sem, akik végig dominálva megszerezték a futamgyőzelmet a Magyarbóly Kupán.

Sághy László/Sághy Zoltán: „Természetesen nagyon boldogak vagyunk, hiszen egy közel tökéletes versenyen sikerült megszereznünk az abszolút legjobb időt. Egy apró kalandtól eltekintve, amikor egy picit közelebb kerültünk egy lassítóhoz, minden hibátlanul alakul, úgy érzem jól felkészültünk mi is a Mitsubishit is sikerült nagyszerűen felkészíteni, bízunk benne, hogy a folytatásban sem lesz másképp.


Korda Erik: „Gratulálok Lacinak és Zolinak az idei első győzelmükhöz, remek munkát végeztek és abszolút megérdemelten végeztek a Magyarbóly Kupa élén. Ezzel együtt alaposan feladták nekünk a leckét, hiszen egy ilyen szépen formálódó győzelmi sorozatot nem illik megszakítani. Az előttünk álló hétvégén csapatunknak lesz is lehetősége bőven, hogy tovább folytassa a győzelmi menetet: - a Rallye2-es srácok a Miskolc Rallyn, Benyó Máté pedig a Hungaroringen szállhat harcba, mi pedig Julival Bugacon végre táncba vihetjük a HRX Ford-ot, remélhetőleg hasonló sikerekkel, mint ahogy ezt eddig csapatunk tagjai tették.”

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Hídépítő zRt., Novomatic, Bomba! Energy Drink, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Garmin, Segway, VictoriaShop, Szerszámbróker Kft, Csomagtartoaruhaz.hu, Surgi Care Kft, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, ML Trans Kft, Noa-Ép Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft., Alexovics Kft, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop, BelSound, BDA Trans Kft, Equicom Kft, Hir-Sat 2000 Kft, Sopia-NET Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Credit-crash Faktoring és Pénzügyi ZRt, Duna Resort Kft, FEOL Industrial Kft, Gordius Kft, Perfekt Motorfelújítás KFt, RAORG Translog Kft, Sinus-Networks Kft, Schnell Autó Kft, Tibuktu Bt, Versbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, VIWA Product Europa Kft


Legfrissebb cikkek