Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy gyorsasági szakaszt tudott teljesíteni Leitold Károly és Bazsó Ildikó, a Historic Rali-Európa-bajnokság második futamán, a Sanremo Ralin. A Fiat 131 Abarth az idei szezonra új motort kapott, ami kiválóan teljesített, ám a generátor hibája miatt már az első gyorsaságin töltés nélkül maradtak, így fel kellett adniuk a versenyt.

Leitold Károly: – Az első gyorsasági rajtja után mindjárt megállt a generátor. A pályáról még kijöttünk, de etapon nem lehetett megjavítani az autót és kiálltunk. Sajnálom, hogy nem tudtunk többet menni, mert a Fiat futóműve és motorja is hibátlan lett. A pályák nagyon frappánsak, nehezek voltak, igazi kihívás lett volna rajtuk menni. Ráadásul volt egy svájci 131-es is, amivel versenyezhettünk volna.

Bazsó Ildikó: – Ez volt pályafutásom első külföldi raliversenye, és talán még Karcsinál is jobban vártam. Fantasztikusak voltak a pályák, pörgős, jó volt a rendezés. Egészen más kihívás egy ilyen verseny, mint a hazai futamok. A pályabejárás során is nagyon sokat tanultam, és bízom benne, hogy a következő versenyen már teljes távon tudom gyarapítani a tapasztalataimat.


Legfrissebb cikkek