Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy rövidre sikerült tököli Rally Edzés után újult erővel várja az év utolsó csapatását Lajosházi Csaba, és navigátora Takács Gábor.

Szombaton rendezték Tökölön az év utolsó Rally Edzését, ahol két kör jutott a Subarut hajtó párosnak, mert a versenyautó hátsó kerék csapágyai egyszerre mondták fel a szolgálatot. Mivel ezen a rendezvényen is több alkalmi navigátor kapott volna szerepet, ezért ezek a titulusok átkerültek a Szilveszter Rallye-ra.

„A Szilveszter Rallye-n három navigátorral veszek részt. Vasárnap és a hétfői első körben Takács Gabi ül majd mellettem, a következő két körre pedig alkalmi navigátorokat választottam magam mellé” – kezdte a beszélgetést Lajosházi Csaba.

141127 lajoshazi n 2

Mivel Csabiról tudjuk, hogy szeret jótékonykodni, és segíteni azokon az embereken, akik megpróbálnak tenni az autósportért ezért a választás is könnyű volt.

„Minden évben az a célom, hogy akik ezt a sportot szeretik és kapcsolódnak hozzá, akár szurkolóként, akár sportbíróként, vagy médiásként, szeretném nekik valamilyen szinten meghálálni azt, amit ezért a sportért tesznek. Ebből az indítatásból választottam ki két embert pótnavigátori szerepre. Az egyikőjük Varga Zsolti, aki sportbíró, és emellett nagy Subaru fan, a másikójuk pedig Salamon „Zefoto” Zoltán, aki hobbi fotós. Ők is hivatalos navigátorok lesznek, kint lesz az autón a nevük, és biztosítással le vannak ők is nevezve” – tette hozzá pilóta.

Mint arról korábban beszámoltunk, a csapat 2015-ben Ausztriát választotta verseny terévé. A hétvégén újabb dolgok dőltek el, így ezeket is szeretnénk elújságolni nektek.

„Ausztria Rally Challenge-be adtuk le a nevezésünket, amit legjobban a hazai Rallye2-es bajnokságra tudnék hasonítani, annyi kivétellel, hogy itt sokkal komolyabb homologizációs, és technikai szabályok vannak. 34-es szűkítő engedélyezett, mert ők nem gondolják, hogy az a plusz 15 lóerő akkora nagy bajt okozhat. Hat aszfalt verseny szerepel a naptárban, amiből egy Szlovéniában, egy Németországban és négy Ausztriában kerül megrendezésre. A versenyhétvégék pénteken az átvételekkel kezdődnek, és szombaton pár darab húsz kilométeres gyorsasági után véget is térnek” – zárta a beszélgetést Lajosházi Csaba.

A csapat együttműködő partnerei: TEKT Kft., Varrivál Kft., Halmschlager Trade Zrt., Elo Digital Office, Click On, Kandallowebshop.hu, SIXI, Versenygumi.hu


Legfrissebb cikkek