Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy jó hangulatú hétvégével és egy serleggel gazdagodva várja, a hétvégi tököli csapatást Lajosházi Csaba és navigátora Takács Gábor.

A tervezetnél picit nehezebben indult a december, hiszen a Pilisvörösváron meghibásodott hengerfej alkatrész a mai napig sem érkezett meg Japánból, ezért a B terv lépett életbe, és egy mondhatni teljesen új motor került az autóba. A srácok így Kiskunlacházán kezdték a decemberi három hétvégés kalandot és már nagyon várják, a hétvégi tököli folytatást.

„Sajnos nem érkezett meg a hengerfej alkatrész Japánból, ezért a Fischer Team egy új motor építésébe vágott bele. Az autó az utolsó pillanatban készült el, ezért a versenyre lábon vittük le az autót, hogy ez idő alatt is járatódjon” - kezdte a beszélgetést Lajosházi Csaba, majd folytatta: „A hétvégét egy Rali-Túra hétvégéhez tudnám legjobban hasonlítani, hiszen ugyanúgy két napra terveztünk, az első este a buli helyeztük a hangsúly, másnap pedig az autókázásra. Nagyon jó volt minden, az összes alkalmi navigátorom is nagyon élvezte.”

141216 lajoshazi n

A buli hangulat mellett a jóízű autózás is meg volt, és végül a H8-as kategória harmadik helyén találták magukat a srácok.

A folytatásban a hétvégén Rally Edzés Tökölön, ahol valami hasonlót terveznek a srácok, mint most hétvégén, majd következik a Szilveszter Rallye, ahová az utolsó pillanatban sikerült nevezniük.

„Neveztünk a Szilveszter Rallye-ra, de csak feltételesen tudták elfogadni a nevezésünket. A ma megjelent nevezési listán viszont ott vagyunk, és nagyon boldognak érezzük magunkat” - tette hozzá a pilóta.

Ha már több jó hírt is megosztottunk veletek, a legjobbat sem tartjuk magunkban, hiszen eldőlt a srácok jövője, és kijelenthetjük, hogy 2015-ben Ausztriában indulnak majd.

„Nem tudtunk itthonra tervezni, hiszen még semmi kézen fogható nem látszik 2015-ből, se naptár, se semmi. Ezért is, és több megerősítés okán döntöttünk az ausztriai versenyzés mellett, ahová Tököl után le is adjuk az éves egyéni és csapat nevezésünket is” - zárta a beszélgetést Lajosházi Csaba.

A csapat együttműködő partnerei: TEKT Kft., Varrivál Kft., Halmschlager Trade Zrt., Elo Digital Office, Click On, Kandallowebshop.hu, SIXI, Versenygumi.hu


Legfrissebb cikkek