Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Bár a 2014-es szezon a végéhez ért, a Bánkuti MotorSport pilótáinak bőven van mire visszatekinteniük, hiszen az idei ralikrossz ob versenyei számos izgalmas futammal és nagy csatával ajándékozták meg őket.

Ebből gyűjtöttünk össze egy kis ízelítőt mozgóképek formájában. Jó szórakozást!

A még mindig csupán 12 éves Vaskó Dominik két év Junior Kupás szereplés után idén első évét teljesítette a Magyar Kupa felnőtt ob-mezőnyében. Noha az első, RabócsiRing-i hétvégére még nem készült el új Peugeot 206-osa, ám az Ujházi Lászlótól bérelt Opel Astrával is kitett magáért, hiszen két előfutamát is megnyerve a B-döntőbe jutott.

Vaskó Dominik (Magyar Kupa, Opel Astra)
OB I. forduló, Máriapócs, abszolút 9., géposztály 6. hely

141129 bankuti n 2

Varga Viktor nemcsak az év első versenyét, hanem az egész évet egy Ujházi Lászlótól bérelt Opellel teljesítette végig, amiből talán a maximumnál is egy picit többet hozott ki a futamokon. A nyirádi B-döntőben például az év egyik legbátrabb előzését mutatta be Gábor Norbert ellen, az ugrató utáni lejtmenetben.

Varga Viktor (Magyar Kupa, Opel Astra)
OB II. forduló, Nyirád, B-döntő

Zsipi Róbert idén első teljes szezonját teljesítette autóversenyzőként, így ez az év elsősorban a tapasztalatszerzésről szólt a számára. Nos, ezekből a legtöbbet talán a nyirádi harmadik előfutamban szerezhette, ahol félig-meddig csúszós-vizes körülmények között, majd egy idő után defekttel kellett minél gyorsabban terelgetnie a csapat Peugeot 306-osát.

Zsipi Róbert (SuperNational, Peugeot 306)
OB II. forduló, Nyirád, 3. előfutam

A bajnokság második fordulójára már elkészült Vaskó Dominik új autója, és a Peugeot 206-os első éles bevetésén az ifjú pilóta a D-döntő megnyerésével véttette észre magát.

Vaskó Dominik (Magyar Kupa, Peugeot 206)
OB II. forduló, Nyirád, D-döntő


Legfrissebb cikkek