Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A 2014-es szezon utolsó előtti felvonásához érkezett az Országos Historic Rallye Bajnokság, ahol a Veréb, Papp páros számára továbbra is a biztos pontszerzés a cél.

A szeptemberi csehországi VII. Star Rally Historic verseny előtt, a páros egy hónappal a Baranya Kupán versenyzett utoljára Magyarországon, ahol sikerült tovább erősíteni mind a Replica abszolút, mind pedig az R1 kategória vezető pozícióját, és mivel a Budapest Rallye elmaradt, így nem a legpatinásabb pécsi viadalon ér véget a bajnokság, hanem a két hét múlva esedékes I. Mannol Pilisvörösvár Rallye-n.

„Vezetjük a bajnokságot abszolútban és kategóriában is, és ez megnyugvásra ad okot a hátralevő két verseny előtt. Matekoztunk egy keveset mostanában, több lehetséges célba éréssel is számoltunk, és arra jutottunk, hogy Pécsen a biztos pontszerzés mellett a kocsira is vigyáznunk kell, hiszen pár nap különbséggel két versenyt rendeznek Historicban.” – kezdte a beszélgetést Papp Tamás.

141013 vereb n 2

A pályák tekintetében a megszokott pécsi utak mindenki számára ismerősek lesznek, egy kivételével, hiszen a prológot a pláza parkolóból a reptérre viszik a szervezők.

„Láttunk videót a reptéri pályáról, és őszintén megmondom, nagyon nem szeretjük az ilyesfajta szlalom pályákat, mint ahogy a zobáki pálya sem tartozik a kedvenceink közé.” – tette hozzá Veréb Zoltán.

A 2014-es Országos Historic Rallye Bajnokság Replica abszolútjának állása négy verseny után:
1. Veréb Zoltán – Papp Tamás – Lada VFTS 26 pont
2. Szabó László – Illés Péter – Lada VFTS 18 pont
3. Stepán Árpád – Bán Viktor – Lada 2101 18 pont
4. Szecsődi András – Major Erik – Alfa Romeo GTV6 18 pont

A 2014-es Országos Historic Rallye Bajnokság R1 kategóriájának állása négy verseny után:
1. Veréb Zoltán – Papp Tamás – Lada VFTS 30 pont
2. Szabó László – Illés Péter – Lada VFTS 20 pont
3. Stepán Árpád – Bán Viktor – Lada 2101 18 pont
4. Merencsics Árpád – Varga Sándor – Suzuki Swift GTI 18 pont

A csapat együttműködő partnerei: Miczo Kft., Ambrózia Cukrászda, Rolling Wash - A Gördülő Autómosó, Mirage étterem és kávézó, Vents Hungary Bodorvent, Somfai Munka és Tűzvédelem, Dekorfashion


Legfrissebb cikkek