Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az autogumiplaza (Pirelli versenyabroncsok magyarországi forgalmazója) által év elején az ORB 5-10. kategóriára meghirdetett PIRELLI Kupa kiírását a mai nappal visszavonja, és az alábbiak szerint újra meghirdeti!

Az átalakított PIRELLI Kupa rendkívüli lehetőséget nyújt a versenyzőknek kiemelten kedvezményes árak és díjazások tekintetében!

Részvételi lehetőség:

A Pirelli Kupában részvételi joga van minden ORB licenccel rendelkező versenyzőnek. A Pirelli Kupában induló versenyzők az adott versenyeken kizárólag az autogumiplaza-tól vásárolt Pirelli abroncsokat használhatják!

A kupában résztvevő versenyzők a Pirelli rally abroncsok aktuális listaárából egyedi, 20%-os kedvezményt kapnak a mellékelt árlista alapján!

Pirelli 2014 rally abroncs árlista

A versenyek alatt kötelező 4db 5x20cm Pirelli matrica elhelyezése az autón, jól látható helyen a kerekek közelében (a matricát az autogumiplaza biztosítja). A Pirelli Kupában való részvételi szándékot versenyenként, a mellékelt regisztrációs adatlap kitöltésével kell jelezni az alábbi e-mail címen a verseny adminisztratív átvételének végéig.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Minden Pirelli Kupában induló versenyző kiemelt és folyamatos technikai támogatást kap.

PIRELLI Kupa 2014-es versenyek:

A PIRELLI Kupa az alábbi versenyekből áll, 3 verseny minuszolásának lehetőségével.

1. Veszprém Rally
2. Baranya Kupa
3. Kassa Rally
4. Budapest Rally
5. Mecsek Rally
6. Mikulás Rally
7. Szilveszter Rally

A Pirelli Kupába a 2014-es évben folyamatosan lehet nevezni! Amennyiben valamelyik verseny nem kerül megrendezésre, úgy az a verseny a minuszolhatóak közé tartozik!

PIRELLI Kupa értékelés


Az ORB versenyzői 2 csoportban értékeltethetik magukat a 2014-es Pirelli Kupában.

A csoport    Összevont abszolút értékelés

B csoport    Csak az 5-10. géposztályok versenyzői

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy 100%-os garanciát a versenyeken használni kívánt gumiabroncsok kiszolgálására akkor tudunk vállalni, ha a kupában regisztrálni kívánó versenyző a versenyek előtt legkésőbb 10 nappal írásban leadja rendelését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

A PIRELLI Kupa értékeléséből automatikusan kizárásra kerül mind a versenyenkénti, mind az éves értékelésből, aki az adott versenyen - ahol regisztrálta magát - nem az Autogumiplaza-tól vásárolt Pirelli gumiabroncsot használ (FIA kód alapján ellenőrizhető), vagy versenyautóján más gumimárka reklámja látható (ez alól kivételt képeznek a hivatalos, kötelező reklámok)!

140703 pirelli n 2

PIRELLI Kupa díjazás

Versenyenként a csoportok (A és B) első helyezettje serleg díjazásban részesül! A versenyenkénti értékeléseknél a versenyek hivatalos végeredményét vesszük figyelembe!

Éves értékelés:

Az A és B csoport 1-3 helyezettje az alábbi különdíjakban részesül:

• 1. helyezettek 500.000.-Ft értékű Pirelli versenyabroncs vásárlási utalvány
• 2. helyezettek 300.000.-Ft értékű Pirelli versenyabroncs vásárlási utalvány
• 3. helyezettek 200.000.-Ft értékű Pirelli versenyabroncs vásárlási utalvány

A díjazás az Autogumiplaza-nál levásárolható, a fenti bruttó értékű vásárlási utalvány formájában történik, melyeket a díjazottak a következő évi (2015) versenyabroncs vásárlásuk esetén használhatnak fel.

A fentieken kívül az év végi csoportonkénti értékelés 1-3 helyezettje az utalványokon kívül egyedi Pirelli ajándékban részesül!

A csoportban, az év végi értékelésnél a következő módszer szerint számoljuk a pontokat:

- Az ORB futamain azok a pontok adódnak össze, amit a versenyzők a versenyek hivatalos végeredménye szerint az abszolút értékelésben kaptak, beleértve a Power Stage pontokat is!
- Azokon a versenyeken, ahol az ORB licenccel induló versenyzők csak meghívottként vesznek részt (M csoport) az M csoportban elért abszolút helyezésük szerint a következő pontokat kapják: 1. hely 10 pont, 2. hely 7 pont, 3. hely 5 pont, 4. hely 3 pont, 5. hely 1 pont.
- Országos Meghívásos versenyeken (Mikulás és Szilveszter Rally) az abszolút értékelésben szerezhetnek pontokat a következők szerint: 1. hely 10 pont, 2. hely 7 pont, 3. hely 5 pont, 4. hely 3 pont, 5. hely 1 pont.

B csoportban, az év végi értékelésnél a következő módszer szerint számoljuk a pontokat:

- Az ORB futamain azok a pontok adódnak össze, amit a versenyzők a versenyek hivatalos végeredménye szerint a géposztály értékelésben kaptak, beleértve a Power Stage pontokat is!

- Azokon a versenyeken, ahol az ORB licenccel induló versenyzők csak meghívottként vesznek részt (M csoport), az M csoportban értékelésre került kétkerék-meghajtású autók között elért helyezésük szerint a következő pontokat kapják: 1. hely 10 pont, 2. hely 7 pont, 3. hely 5 pont, 4. hely 3 pont, 5. hely 1 pont.

- Országos Meghívásos versenyeken (Mikulás és Szilveszter Rally) a kétkerék-meghajtású autók közötti abszolút sorrend szerint szerezhetnek pontokat a következők szerint: 1. hely 10 pont, 2. hely 7 pont, 3. hely 5 pont, 4. hely 3 pont, 5. hely 1 pont.

Jelen kiírás, és a Pirelli rallyabroncsokról bővebb információ: http://www.autogumiplaza.hu/pirelli-rally-abroncs

Kérdés esetén állok rendelkezésetekre: Mezey Tamás +36-30-2687161


További hazai autósport híreink