Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Július második hétvégéjén folytatódik a Sió-Rally Lóerő Vetélkedője Ádándon, ahol a megszokott sprint jellegű futamok mellett az elmaradhatatlan szupercross is megrendezésre kerül.

A bevezetőben elrejtettük a lényeget, rallysprint és rallycross egy helyen és időben. A rendező által kínált murvás ajánlat talán a legkedvezőbb az országban, hiszen szombaton korlátlan mennyiségben autózhatsz, vasárnap pedig a kupák mellett akár pénzdíjért is versenyezhetsz.

A rendezvény egyik tagját nem a legjobb időpontban értük el, aki annyit árult el nagy vonalakban, hogy lehet rossz időpontot választottak a versenyüknek. „Egy kicsit foghíjas az eddig előnevezés, mint általában ilyenkor, de reméljük a következő napok meghozzák az emberek éhségét” - mondta a családias légkörű rendezvény egyik kitalálója. Szerintünk ez egy jó időpont, össze kell kötni a kellemest a hasznossal, le kell vinni a családot a Balatonra, és ki kell jönni Ádándra versenyezni. De, hogy nem mi mondjuk meg a tutit, megkérdeztünk két versenyzőt, hogy ők miért ajánlanák a Lóerő Vetélkedőt.

160630 loero n 2

Lukács Kornélt, alias Csucsu-t épp Svédországban értük el, mert épp a következő rallycross versenyére készült. „A történelme miatt mindenképpen ajánlom az ádándi pályát, ez mellett pedig azt tudom mondani, hogy nagyon jó a nyomvonala. De egy másik fontos szempont is mellette szól, nagyon közel van a Balatonhoz, így akár a verseny előtt, akár utána nagyon jókat lehet fürödni” - összegezte a pálya előnyeit Csucsu.

A másik alanyunk a tereprallye világában a szárnyait bontogató Kapitány Dóri lett. „Szeretem Ádándot, mert a szombati nap nagyon sokat lehet edzeni és maximálisan be lehet gyakorolni a pályát. Vasárnap pedig a két irányt és a rallycross szerű döntőt tudom ajánlani, ami máshol nincs” - mondta Dóri.

A pálya fele - fele arányban murva és aszfalt burkolatokkal rendelkezik, és a bukóterek kialakítása is nagyon biztonságos. A helyszín az adottságai mellett szolgáltatásokban is bővelkedik. Részletesebb információt a versenykiírásban tekinthettek meg.

A versenykiírás innen tölthető le.

Pályabemutató videó:

További információ:
http://www.siorally.hu/loerovetelkedo
https://www.facebook.com/loerovetelkedo

Köszönjük Partnereinknek!


Legfrissebb cikkek