Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Pörög a versenyszezon és már itt van nyakunkon Magyarország egyik legkedveltebb raliversenye az ISEUM Szombathely Rally.

Kedves Versenyzők, Tisztelt Csapatvezetők!

A gyorsasági szakaszok - a versenykiírás szerint - megegyeznek a tavalyi verseny szakaszaival, és az előrejelzések szerint az időjárás is valami hasonló lesz! Ez nagyban megkönnyíti a gumiválasztás tervezhetőségét.

A K jelű murvaabroncs 6-os keveréke szerepel az első helyen a versenyre ajánlott abroncsok között. Vizes, nedves, fellazult felületen (Farkaserdő?) a nyitottabb KM6 is szóba jöhet.

Kisebb méretekben A T jelű és a GM jelű abroncsok közepes és lágyabb keverékei közül ajánlott választani.

Az idei évre érvényes ÁRLISTA ide kattintva látható!

Szokásunkhoz híven a verseny előtt rendezzük meg az idei első, hivatalos PIRELLI tesztet. Bár az előzetesben úgy írtuk, hogy Szeleste lesz a teszt helyszíne, de sokak kérésére egy hosszabb pálya mellett döntöttünk!

A teszt május 19-én 09:00 és 14:00 között Káldon a Farkaserdőben kerül lebonyolításra!

A teszten maximum 20 versenyzőt tudunk fogadni (!), így az első 20 jelentkezés kerül elfogadásra, akik két csoportra osztva 3-3 órás intervallumban használhatják a pályát.

160510 pirelli n 2

A jelentkezések elfogadáskor előnyt élveznek a PIRELLI Kupa résztvevői.
"A" csoport 09:00 - 11:30 között,

"B" csoport 11:30 - 14:00 között.

Kérlek benneteket, hogy a korlátozott résztvevői létszám miatt jelentkezéseteket (az időpont megjelölésével) a lehető leghamarabb adjátok le, a vásárolni kívánt gumiabroncsok megrendelésével együtt!

Jelentkezési határidő: 2016 május 13. 24 h.

A teszten vásárolt minimum 4, maximum 6 db PIRELLI murva versenyabroncs árából a PIRELLI Kupa résztvevői 19%-os kedvezményt kapnak a bruttó listaárból, valamint számukra a részvétel ingyenes!

Minden más PIRELLI-s versenyző minimum 4 db PIRELLI murva versenyabroncs vásárlása esetén a teszten szintén ingyenesen vehet részt!

A teszten percenkénti indítással rajtolhattok és természetesen az időtöket is mérjük.


Legfrissebb cikkek