Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Kiemelt, egyedi akciók, ingyenes teszt lehetőség időméréssel! Aztán, ha úgy alakul, akkor a teszt eredményét rögtön ki is lehet próbálni a hétvégi versenyen. Ugye nem kell ennél jobb felkészülés a bajnokság visszalévő aszfalt futamaira?!

A következő héten megrendezésre kerülő Baranya Kupán ismét megrendezi az autogumiplaza.hu a Pirelli aszfalt abroncsok tesztjét. A teszten a Pirelli Kupába regisztrált versenyzők vehetnek részt. Mivel a Pirelli Kupába akár egy verseny erejéig is lehet nevezni, így gyakorlatilag minden versenyzőnek adott a lehetőség a teszten való részvételre.

Kinek ajánljuk a tesztet?

Szinte mindenkinek, aki szabaddá tudja tenni magát július 31-én, vagy éppen indul a Baranya Kupán.

Azoknak a versenyzőknek, akik eddig is a Pirelli aszfalt abroncsait használták nagyon jó lehetőség egy kis extra kedvezménnyel történő abroncs vásárlásra, illetve az ingyenes teszt lehetőség nagyszerű felkészülést biztosíthat akár a Baranya Kupára, akár a soron következő Kassa Rally-ra!


Másik célcsoportunk azok a versenyzők, akik eddig még nem próbálták a Pirelli aszfalt abroncsait, vagy a legújabb fejlesztéseket. Számukra egy kiváló alkalom ez az időméréses teszt, hogy az extra kedvezménnyel vásárolt Pirelli abroncsokat össze tudják hasonlítani az általuk eddig használt abroncsokkal. (Hiszen tudjátok: a stopper sosem hazudik! :-))

Mit kell tudnunk még a tesztről?

A teszt a tavalyihoz hasonlóan Bakonyán kerül megrendezésre július 31-én, pénteken 12-16 óráig. Ezen időintervallumban csak és kizárólag a Pirelli tesztre jelentkezők léphetnek a teszt számára lezárt útszakaszra! A teszt hossza 3,6km, ahol szakembereink időmérést biztosítanak, illetve folyamatosan kontrolálják és dokumentálják az abroncsok hőmérsékletét, nyomását stb.!

A teszten mindenkinek igyekszünk szakmai segítséget nyújtani, és a lehető legjobb beállításokat megtalálni.

A teszten való részvétel Pirelli Kupa regisztrációhoz kötött, illetve előzetes bejelentkezés szükséges! A bejelentkezésnél ne felejtsétek el megadni az igényelt abroncsokat (kiemelt, 24%-os kedvezménnyel min. 4db, de max. 6db abroncs vásárolható)

Mezey Tamás
+36-30-2687161

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pirelli Kupa regisztrációs lap: http://www.autogumiplaza.hu/www/gumiplaza/webroot/upload/letoltesek/regisztracios-lap.pdf

Pirelli Kupa kiírása: http://www.autogumiplaza.hu/www/gumiplaza/webroot/upload/letoltesek/2015-Pirelli-kupa-kiiras-01.pdf


Legfrissebb cikkek