Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Tom Chilton túl van az első teszten az új Chevrolet Cruze TC1-es autójával. Az RML kocsijával 32 kört tett meg a brit pilóta Valenciában a múlt héten.

„Jó volt vezetni a TC1-es Chevyt, amelyet az RML épített. Nagyon hasonlít kinézetre is és érzésre is egy GT autóhoz. Lenyűgözött az, amit a kormányon keresztül az ujjperceimben éreztem. Az autó már rögtön a boxból kijövet nagyon könnyen kezelhető volt. Úgy érzem, hogy van egy jó alapbeállításunk, amire tovább tudunk építkezni. Meg szeretném köszönni az RML-nek, hogy elkészültek az autóval erre a tesztre. Ez alatt a két nap alatt a ROAL és az RML szakemberei szorosan együttműködtek és közösen ismerték meg az új technikát. Az elején volt egy-két gyermekbetegsége az autónak, de ez egy ennyire friss technikánál normális. Már nagyon várom, hogy jövő héten Olaszországban tovább gyűjthessem a kilométereket, hogy felkészüljek erre a nagyon izgalmas szezonra, az új szabályaival együtt.” – nyilatkozta Chilton.

140326 chilton n2

A ROAL Motorsport vezetője, Roberto Ravaglia a következőket mondta: „Nagyon pozitívnak találom ezt a tesztet, annak ellenére, hogy kisebb technikai gondjaink akadtak. Az autó nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik, és ami a legfontosabb: a motorja nagyon jó. Még nagyon sok munka vár ránk, az idő pedig egyre fogy. Vasárnap és hétfőn tovább folytatjuk a tesztet az Adrián, ahol Chilton mellett már Tom Coronel is kipróbálja a saját autóját.”

 


 

Legfrissebb cikkek