Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Mehdi Bennani aláírt a Sebastien Loeb Racinghez, és jövőre már egy C-Elyseé-vel fog versenyezni a túraautó világbajnokságban.

A marokkói pilóta idén a Proteam Racing Honda Civicjével szerepelt, amellyel Shanghaiban megszerezte WTCC-s pályafutása első futamgyőzelmét.  

„Mindig az a célom, hogy előrébb lépjek. Úgy gondolom, hogy a Citroen C-Elyseé-vel, amely egy világbajnok autó, mindenem meglesz a sikerhez. Sebastien Loeb egy nagy bajnok és már ismerem a csapatát GT és prototípus versenyekről. Tele vagyok ambícióval, és a távoli célom a világbajnoki cím. Ez az álmom a Sebastien Loeb Racinggel közelebb került a valósághoz.” –nyilatkozta Bennani.

141212 bennani n2

„2014-ben sokat harcoltunk a pályán Mehdivel, így tudom, mire is képes. Nagyon sok tapasztalattal rendelkezik, amelyek hasznosak lesznek az egész csapatnak. Mehdi nagyon értékes része lesz az alakulatnak mind az ambíciója, mind a harciassága miatt. Ezek a tulajdonságok döntő fontosságúak lesznek ebben a projektben.” –mondta a kilencszeres rally világbajnok, Sebastien Loeb.


A három Citroen C-Elyseé-t jövőre is José María López, Yvan Muller és Sebastien Loeb fogja vezetni. Mehdi Bennani csapattársa az a Ma Qing Hua lehet, aki idén öt futamon szerepelt, és Moszkvában a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.


Legfrissebb cikkek