Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Bahrein Raid Xtreme bejelentette, hogy Sebastien Loeb, Joan ’Nani’ Roma, és Orlando Terranova is rajthoz áll majd a Baja Aragón-on a Prodrive BRX Hunter T1-gyel.

A július 22-24. között megrendezésre kerülő spanyolországi viadalon Loeb új navigátorával, Fabian Lurquin-nel fog indulni, míg Romanak az az Álex Haro Bravo diktálja majd az itinert, aki az előző Dakarokon Giniel de Villiers oldalán versenyzett. Roma számára nem lesz ismeretlen a Baja Aragón, ugyanis már kilenc alkalommal tudott diadalmaskodni ezen a versenyen (négyszer motorral, öt alkalommal pedig autóval). Az argentin Oralndo Terranova Spanyolországban fog bemutatkozni a Bahrein Raid Xtreme színeiben. ’Orly’ a 2020-as Dakart a hatodik helyen zárta az x-raid Mini-jével, 2019-ben pedig győzni tudott a Baja Aragón-on.

David Richards, a Prodrive vezetője a következőket mondta: „Orlando egy nagyon tehetséges pilóta, aki hatalmas tapasztalattal rendelkezik az off-road versenyekről. Ez a tapasztalat nagyon értékes lesz számunkra, mivel 2021-ben is dolgozunk a BRX Hunter T1-gyen. A januári Dakaron nyújtott ígéretes teljesítményünk után a Baja Aragón-on szeretnénk megszerezni az első győzelmünket. Három olyan versenyzőpárosunk van, akik képesek elérni ezt a sikert.”  

Fotó: Bahrain Raid Xtreme

Legfrissebb cikkek