Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Tim és Tom Coronel is ott lesz a jövő évi Dakar Rallyn. A két holland pilóta egyforma buggyval fog szerepelni a dél-amerikai viadalon.

Tim Coronelnek ez lesz a nyolcadik sivatagi futama, és nem titkolja, hogy a kategóriagyőzelemért akar hajtani. „Ez egy roppant izgalmas kaland lesz, és már nagyon várom a rajtot. Jövőre 110%-ot akarok nyújtani.” –nyilatkozta Tim, aki idén technikai hiba miatt, idő előtt búcsúzott a Dakar Rallytól.

141101 dakar n2

A WTCC-ben versenyző Tom Coronelnek kettős szerepe lesz a futamon. A ROAL Motorsport pilótája a versenyzés mellett a holland RTL televíziós csatornának is forgat majd. „Ha a verseny közben valami érdekeset látok, akár majd meg is állok miatta.” –árulta el Tom, aki 2009-ben már belekóstolt a sivatagi száguldozásba.


A MAXXIS Dakar Team autói, amelyeket Coronelék saját maguk fejlesztettek, jövőre megizmosodnak. Egy közel 260 lóerős Suzuki Hayabusa erőforrás kerül a motortérbe. A teljesítmény mellett a kocsik súlyán is dolgozott a csapat, így 75 kilóval lettek könnyebbek, mint eddig voltak.

A 2015-ös Dakar Rally január 4-én rajtol el Buenos Airesből.


Legfrissebb cikkek