Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Jacques Villeneuve kommentátori kötelezettségei miatt nem áll rajthoz a rallycross világbajnokság következő két futamán. Az 1997-es Forma-1-es világbajnokot Franciaországban David Binks, Németországban pedig Ramona Karlsson helyettesíti majd az Albatec Racing csapatánál.

Ramona Karlsson az év elején mutatkozott be az FIA Rallycross Világbajnokság mezőnyében, mint az első női pilóta. A szezonnyitó portugál futamon egészen az elődöntőig menetelt a Per Eklund Motorsport Saab 9-3-asával, de azóta nem sikerült megismételnie ezt az eredményt.

140823 karlsson n2

„Nagyon izgatott vagyok, hogy az Albatec Racing csapat tagja lehetek. Remélem, hogy jól fog sikerülni a teszt és hamar összebarátkozok a kocsival. Nagyon várom a németországi versenyt és az a célom, hogy legalább az elődöntőig jussak.” –nyilatkozta Karlsson, aki a franciaországi Mayenneben fogja tesztelni a Peugeot 208 SuperCart.

Az FIA Rallycross Világbajnokság franciaországi fordulója szeptember 6-7. között, a németországi állomása pedig szeptember 20-21. között kerül megrendezésre.

 


 

Legfrissebb cikkek