Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az M-Sport a jövő héten megrendezésre kerülő Finn Rallyn küldi először harcba a ráncfelvarrott Fiesta RS WRC-t.

A csapat már régóta tesztelte a kocsit, de Mikko Hirvonennek és Elfyn Evansnak idáig kellet várnia arra, hogy éles körülmények között is vezethessék.

Malcolm Wilson az M-Sport csapat főnöke a következőket mondta: „Régóta várunk arra a pillanatra, hogy a megújult Fiesta WRC a világbajnokság szakaszain versenyezzen. Örömmel jelentem be, hogy eljött az ideje a bemutatkozásnak. Tovább folytatjuk a közös munkát a Ford Motor Company-vel, és a felbecsülhetetlen értékű technikai támogatásukat tovább dolgozunk a győzelemre ítélt Ford Fiesta RS WRC-ken. A ráncfelvarrott kocsi tovább erősíti a kapcsot a Ford és az M-Sport között, és hatalmas öröm számunkra, hogy a kék ovális márka egyik legsikeresebb modelljével versenyezhetünk.”

140725 fiesta n2

„Nagyon várom már a Finn Rallyt, minden évben ez a szezon fénypontja számomra. Nagyon izgalmas lesz az új versenyautóval menni. A kocsi fantasztikusan néz ki, és biztos vagyok benne, hogy a szurkolók is egyet fognak ezzel érteni, amikor meglátják, ahogy az erdős szakaszokon ugratunk vele.” –nyilatkozta Mikko Hirvonen.

 


 

További híreink a rally világából