Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nem sok ideje volt pihenni Hangodi Zoltánnak a Baja Poland után: bár a terepralis szezon csak két hét múlva folytatódik, addig még vár rá egy komoly megmérettetés: szeptember 7-én, vasárnap élete első ralikrossz versenyén vesz részt a Kakucs Ringen.

Hangodi Zoltán nem tud elszakadni a benzingőztől: épp csak hazatért a csapat a lengyelországi tereprali Világkupa-futamról, a HQ Racing pilótája máris újra autóba ül, igaz, ezúttal nem a megszokott Klement Mosquitóban láthatjuk, hanem egy Nissan Sunny GTi-R Turbo volánjánál, amellyel szeptember 7-én, vasárnap élete első ralikrossz versenyén áll rajthoz a Kakucs Ringen.

140905 hangodi n 2
 
„A Supercar kategóriában indulok egy olyan Nissannal, amely ugyan ma már nem számít a mezőny legerősebbjei közé, de korábban magyar bajnoki címet is szerzett vele Harsányi Zoli. Számomra ez teljesen új kihívás lesz, nagyon izgatott vagyok, de nagyon várom már a rajtot. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Harsányi Zolinak és a csapatának, hogy rajthoz állhatunk. Reméljük, hogy egy izgalmas verseny lesz, és szeretettel várunk mindenkit a Kakucs Ringre. Gyertek minél többen, nagy szükségem van a buzdításra!” – mondta el Hango.

A Budapesttől mintegy 40 kilométerre található Kakucs Ringen vasárnap reggel nyolckor a szabadedzéssel kezdődik a program, kilenc órától az időmérőket, fél tizenegytől az előfutamokat láthatják az érdeklődők. A döntőkre délután négy órai kezdettel kerül sor.


Legfrissebb cikkek