Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team színeiben ezúttal mindkét páros rajthoz áll a hétvégi komlói futamon.

Domonkos László - Horváth István és Gyarmati Ariel – Németh Gergely már nagyon várják, hogy végre vívhassanak nem csak az R2 indulóival, hanem a helyi versenyzőkkel kiegészült mezőnnyel.

Domonkos László: - Ezt a futamot már nagyon várjuk. A Mátrában debütált Evo VI-oson van még néhány apróság, amit erre a versenyre meg kell oldanunk, de alapvetően fantasztikusan működött már akkor is, így bízunk benne, hogy nem jön ki új probléma.

- Ezúttal állandó navigátorommal Pityesszel vágunk neki a megmérettetésnek, remélem neki is nagyon fog tetszeni a várva várt „kisautó”.

- Évek óta az RTE-ben versenyeztünk, amit nagyon szerettünk, de idén a Rallye2 látszik a stabilabb sorozatnak, ezért indulunk itt. Remélem, hogy minél többen leszünk a kategóriánkban, kiegészülve Pécs környéki versenyzőkkel.

- Minden mecseki pályát kedvelek, sajnálom, hogy a keskenyebb technikás részek most nem szerepelnek a programban, így egy kicsit hegyi versenyes lesz, de mindenkinek ugyanaz a feladat.

- Az időjárás egészen érdekes dolgokat művel ezen a héten. Ugyan mentem már egész nap esőben ezeken a pályákon, de a száraz körülményeket itt is jobban kedvelem, bízunk benne, hogy ilyen körülmények között sikerül most teljesítenünk a futamot.

- Minden autót figyelembe véve az első öt hely valamelyikével lennénk elégedettek, így mindent megteszünk azért, hogy méltó helyezést tudjunk elérni.

140807 garmin n 2

Gyarmati Ariel: - Az autó a szokásos alapos felkészítést kapja, nekünk pedig a jósolt 32 fokra kell számítanunk. Ilyen melegben a versenyautóban 60–70 fok is lehet, erre kell készülni hűtött folyadékkal, törölközővel. Az egyik legnagyobb kihívást talán ez jelenti.

- Nagy módosítást nem hajtottunk végbe, a váltónál alakítottunk egy kicsit, bízom benne így még jobban fogja bírni a kiképzést.

- A navigátorom ezúttal is Németh Gergely lesz, aki profizmusával nagy segítségemre lesz ismét.

- A mecseki pályákat nagyon szeretem, kár, hogy az árpádtetői gyorsot nem vezetik le Orfűig, úgy még izgalmasabb lenne. Ebben az irányban igazi bátorságpróba, szinte végig lefelé kell menni igen tempós, dobálós szakaszon. Hetvehely pedig a kedvenc, mindkét irányban technikás.

- Az előrejelzés szerint nem várható eső, maximum helyenként zápor, viszont nagyon meleg lesz. Erre nem lehet felkészülni, csak bízni benne, hogy minket elkerül.

- A P19-es kategória a helyi Mitsubishis élbollyal igen erős lett, szeretnénk azért a dobogóra felférni – abszolútban is -, a BMW kupát pedig megnyerni. Nem kis feladat lesz ebben az ütőképes mezőnyben.

Köszönjük Támogatóinknak!: GARMIN, Récsei Busz Kft., www.palinkabc.hu, IBG, HUHGAROMARKET, LUBETECH, Print.Shop, Gulf


Legfrissebb cikkek