Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hoonigan tavaly novemberben forgatta le az Electrikhana második részét, amelyben Ken Block Mexikóváros utcáin füstöli az elektromos Audi S1 Hoonitron gumijait. A Hoonigan tavaly novemberben forgatta le az Electrikhana második részét, amelyben Ken Block Mexikóváros utcáin füstöli az elektromos Audi S1 Hoonitron gumijait.

Januárban az egész autósport társadalmat megrázta a hír, hogy Ken Block motorosszán-balesetben elhunyt. 2022 őszén megjelent az Electrikhana, amelyet Las Vegasban forgattak. Ezt a videót több mint 100 millióan tekintették meg világszerte. Most kiderült, hogy Block halála előtt néhány héttel készült még egy Electrikhana rész, amelyet tavaly novemberben forgattak le Mexikóvárosban. Ebben a videóban szintén az Audi S1 Hoonitron kapott főszerepet. A teljesen elektromos prototípust az Audi Sport fejlesztette ki és építette meg kizárólag a driftlegenda számára.Januárban az egész autósport társadalmat megrázta a hír, hogy Ken Block motorosszán-balesetben elhunyt. 2022 őszén megjelent az Electrikhana, amelyet Las Vegasban forgattak. Ezt a videót több mint 100 millióan tekintették meg világszerte. Most kiderült, hogy Block halála előtt néhány héttel készült még egy Electrikhana rész, amelyet tavaly novemberben forgattak le Mexikóvárosban. Ebben a videóban szintén az Audi S1 Hoonitron kapott főszerepet. A teljesen elektromos prototípust az Audi Sport fejlesztette ki és építette meg kizárólag a driftlegenda számára.

Az amerikai versenyző családja a szívügyének tartotta, hogy az Electrikhana 2-t befejezzék és kiadják az ő emlékére.

Íme az Electrikhana 2:

Friss nemzetközi rally hírek