Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Honda az idei első hivatalos teszt helyszínén, Vallelungában mutatta be a 2016-os TC1-es autójának a festését. Az olaszországi teszten Michelisz Norbert ma már pályára is gurult a Civic-kel.

Az autó színvilága nem változott, - továbbra is a Castrol fehér, zöld és piros színei dominálnak - de mégis egy teljesen más designt láthatunk, mint amit megszokhatunk az elmúlt években.

160302 honda n2

A JAS Motorsport három autóval vág neki a 2016-os bajnokságnak. Michelisz Norbert idén is az 5-ös rajtszámmal fog szerepelni, míg Rob Huff autóján a 12-es, Tiago Monteiroén pedig a 18-as lesz olvasható.

„2012 után ismét egy top autóval mehetek, ami hatalmas előrelépés a számomra. A JAS az egyik legjobb csapat a túraautózás világában, így velük és a Hondával nagyszerű érzés lesz együtt dolgozni. Alig várom, hogy áprilisban elkezdődjön a szezon a Paul Ricard versenypályán.” –nyilatkozta a 2012-es világbajnok, Rob Huff.


Legfrissebb cikkek