Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Hazai fordulójához érkezett a Mitropa Rally Kupa versenysorozat, amiben folyamatos részvevőként indul a Solid Racing Team párosa a Kállai Tamás – Szilassy Arnold duó.

„Arnold RSB-s tevékenysége miatt döntött úgy a csapat, hogy nem vesz részt a hazai bajnokságban, de a Mecsek Rallye elkerülhetetlen, hiszen része a nemzetközi bajnokságnak, így újra itthon fogunk versenyezni. Nem teljesen voltam tisztában az ilyen indulási szabályokkal, de hiába csak a Mitropa Kupában neveztünk, besoroltak minket az ORC-be is, így ez lesz a Rally1-es versenyzésem premierje is. Biztosan kemény lesz, nagyon fel kell szívnunk magunkat, hiszen itthon nehezebb jó eredményt elérni, mint külföldön, de nekünk a Mitropa a fontos. Az autónk a Velenjei verseny után kapott egy nagy felújítást, új üzemanyag rendszer van benne és reméljük már minden rendben lesz. Rajtunk biztosan nem fog múlni, mint ahogyan korábban, most is teljes odaadással készülünk a futamra.  Mitropában szeretnénk ott lenni a kategória top3-ban, az ORC P12-őt pedig nem látjuk, de biztosan kőkemény lesz, hiszen 15-en vagyunk a kategóriában. Alsómocsolád kivételével az összes pályát korábbról ismerem, sokat versenyeztem a környéken. Tetszetős az időterv, azt gondolom, a rendező jól átgondolt stratégia alapján építette fel a versenyt” – mondta Kállai Tamás.
230621 solid racing n2
A csapat együttműködő partnerei: Raiker Kft., Tower-Tech Kft., Ecoffice Technology Kft., Dél-Projekt Kft.ATG&CO Kft., SeqOmics Kft., Best-Vill 2000. Kft., NN Pénzügyi Tanácsadó Bt., Evolution Consulting Kft. HR master, Innovitas Nonprofit Kft., Orinionway Kft., Tánci Kft., Huniper Permetező Kft., Hàrom-Társ Kft., Rowa Chemicals Kft., Dokutech Kft., Corvinum Zrt., LABNET Kft., Hancosy-X Kft., Egrokorr Zrt., Koos-Weber Kft., C+D Automatika Kft., Robitlag Bt., ColorShark Kft., Krarusz.hu, VPT Group, MT Intersped Kft., SP Kosaras Kft.

Legfrissebb cikkek