Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ahogy az elmúlt években, az idei évben is egy versenyre visszatér korábbi sikerei színhelyére a Korda Racing Mitsubishis pilótája Strider Zoltán és ellátogat a gyorsasági bajnokság soron következő állomására a 35. Mátrai Hegyiversenyre.

Zoli szép emlékeket tartogat a versenyről, többször is dobogón végzett Parádsasváron. Idén a korábbi kihívói más nemzetközi versenyeken vesznek részt, de így sem lesz egyszerű elhódítani majd a legnagyobb kupát.

„Jó emlékeim vannak a helyi versenyekről, szeretek a Mátrában menni, mert szinte minden ismerős ott van, mint akár Egerben” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán.

Zoli autója egy héttel korábban Veszprémben teljesített szolgálatot és a csapat most alakítja vissza az autót aszfaltra és alakítanak rajta egy - két fejlesztést is.

„Örülök, hogy az autó jól teljesített Veszprémben, remélhetőleg a hegyin sem lesz vele semmi probléma. A kategóriánk átalakult az idei évre, nem indul pár nagy név, de kapok így is több kihívót, akár Rafit a Porscheval vagy az M3-as BMW-s fiúkat említve” – tette hozzá Zoli.

Az autó alkalmas a dobogós helyezésekre, így Zoli célja sem lehet más, mint a győzelem. Tavaly a 2:50-es idő megközelítése volt a cél, idén ezt már át is szeretné lépni.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: Ecowian Környezetbarát tisztítószerek, Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Stravia Kft., Siva Group Zrt., Gulf Lubricants Hungary Kft., Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft., R-carnet Service Kft., Eftech Kft., Szirt-Bau Kft., Wimmer Trans Kft., Tiszta Víz Üzletház, BM KOMP kompresszortechnika, Schönherz Informatikai Stúdió Kft., Hardy Working Tools, Honor Trans-Sped Kft., Max-Transport Bt., Prospero Gazdasági Kft., Lead Design Kft., Pápai Beton Kft., Al Visz Kft.

Legfrissebb cikkek