Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Két párossal képviselteti magát a MARB szezonzáró futamán a Korda Racing, az újdonsült bajnok, ifjabb Vizelli Károly valamint Balics Ákos a szezon végén jutalomautóztatással köszöni meg támogatói egész éves segítségét.

November közepén kerül megrendezésre a Magyar Amatőr Rally Bajnokság szezonzáró futama, mely több szempontból is hazai versenyek számít a Korda Racing Junior versenyzői számára. Egyrészt a Bajna és Lábatlan közötti versenypálya alig néhány kilométerre fekszik a csapat főhadiszállásától, másrészt a verseny két kiemelt partnere, a Revo-Tec Kft és a Penta Kft a Korda Racinggel is szoros együttműködést folytat.

Így aztán a Korda Racing két junior versenyzője sem hiányozhat a rajtvonalról, az újdonsült Rallye2-es bajnok, ifjabb Vizelli Károly mellett Balics Ákos is részt vesz a versenyen. Az 5. Revo-Tec Rally a Penta Kupáért elnevezésű versenyen nem a legjobb időeredmények elérése lesz az elsődleges cél a fiúk számára, hiszen Karcsi a Lada VFTS-sel, Ákos pedig a Suzuki Ignisszel, a támogatóik közül kikerülő alkalmi navigátorokkal vesznek részt a versenyen.

„Egy sikeres szezont szeretnénk megkoronázni a hétvégi, házi versenyünkön, ezért döntöttünk úgy a srácokkal, hogy a támogatóinkat kérjük fel navigátornak ezen a versenyen.” – mondta boldogan Korda Erik a verseny előtti napokban. „Egyedül azt sajnálom, hogy én, csak mint külső szemlélő vehetek részt rajta, sajnos a HRX Ford nem ide való, aszfalton nem igazán lehet átadni azt amire ez az autó képes. Nagyon büszke vagyok a srácokra, Karcsi bajnoki címe nagy siker az egész csapat számára, ami igazából csak hab volt a tortán, hiszen az egész szezon nagyon jól sikerült, kezdve a bajnokságban mutatott dobogós meneteléstől, a budapesti Nagy Futamon és a spanyolországi vendégszereplésen át. Így már hónapok óta dolgozunk azon, hogy jövőre előrébb tudjunk lépni, eddig egészen jól haladunk, de nem szeretnénk elkiabálni semmit, ha összejönnek a terveink, akkor azt hiszem bejelentésünk egész nagyot fog szólni.

Ami Ákosékat illeti, sajnos az ő szezonjuk nem úgy sikerült, ahogy sikerülhetett volna. Az év elején a Rallye2-ből a Historic mezőnybe igazoltak át egy Volkswagen Scirocco-val de sajnos az autó és bajnokság váltás nem jól sült el, sok bosszantó műszaki hiba hátráltatta őket a versenyeken, ami miatt egy kicsit talán elkedvtelenedtek így az év végén visszaültek a Suzukiba. Ez jó ötletnek tűnt, mert a Mecsek Rallyn végre ismét élvezték, amit csinálnak. Ákos ezúttal is az Ignist viszi táncba, és Karicsival egyetemben ő is támogatói közül választott navigátort maga mellé a hétvégére. Talán mondanom sem kell, hogy egyetlen célunk a hétvégén hogy mindenki a legjobban érezze magát, azt hiszem ez a nézőknek sem lesz az ellenére, érdemes lesz kilátogatni a versenyre, hiszen vasárnap, Budapesttől alig néhány kilométerre kerül megrendezésre, mindenkit sok szeretettel várunk.”

A Revo-Tec Rallyn a Penta Kupáért az előzetes nevezési lista szerint legalább 63 páros sorakozhat fel a rajtvonalra, vasárnap reggel 7 órakor a shakedownon kezdődik a száguldás, az utolsó gyorsasági a tervek szerint 16:06-kor rajtol.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, G-Híd Szolgáltató Zrt, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Penta Általános Építőipari Kft, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Total Quality Control Kft., Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Procomtec Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, MD MedGuru Kft., Stein Villamos Kft, Szilágyi Kft, STEIN Villamos Kft


Legfrissebb cikkek