Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Szeptember első hétvégéjén Ercsiben járt Sajtós Dénes és a Honda Civic Type-R, ahol idén is rengeteg néző előtt autózhattak a városban kijelölt néző és versenyzőbarát szakaszon.

Hodula Misi és Ercsi város vezetése idén is kitett magáért, a nézőkért és a versenyzőkért, hiszen a tavalyi Ercsi Autó-Motor Show-t is túlszárnyalta. Új nyomvonalat rakott össze, ahonnan most sem hiányozhatott az ugrató vagy a visszafordító. Kőváry Barna szavaival élve az ercsi pálya megállná a helyét bármilyen ORB városi prológjaként is.

„Ez egy újabb szuper hétvége volt. A tavalyihoz hasonlóan rengeteg néző előtt autózhatunk szórakozásból, időmérés nélkül. Tökéletes alkalom volt, hogy az üzleti partnereinket és családtagjainkat beültessük az autóba egy - egy körre” - értékelte a rendezvény Sajtós Dénes.

Vasárnap délután egy órakor vette kezdetét a show, egy ünnepélyes megnyitóként meghirdetett felvonulással, ahol a közel harminc autós és tíz quados először gurult fel versenyautóval a kijelölt pályára, majd harminc perc elteltével kezdetét vette a száguldás és a szórakoztatás.

„Egész délután autókáztunk, és jól éreztük magunkat. Jó volt látni az emberek arcán a mosolyt, amit már egy ideje nem lehet látni a versenyeken” - tette hozzá Szilágyi Tamás.

160908 sajtos n 2

A csapat nem sokat pihenhet, hiszen a hétvégén újra autóba ül Dénes, és egy zárt teszt keretein belül további üzleti partnereket autóztat majd.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelit Mirsa Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Jégszilánk Kft., SZVG-Tools Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Meda-Press Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Prior Cash Kft., Kozák Kft., GULF kenőanyagok, Alox Kft., Virtuális Ipari Park Kft., Twolex Kft., GPsped Kft., Honda Heart Club, Bátori Kert-Plusz Kft., Flaute Gold Kft., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Rov Part Kft., Pannon Led Kft., Röplap Bt., Miklós-Inter Bt., Galvox Felületkezelő Kft., Lajkó Tibor fényező, Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Kereken-Pálya Kft., Bel-Hír Bt., Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., PSL Hungary Kft., Hardox CNC Kft., Gamma-Modul Kft., KBT Dekor Hungary Kft., White PSL Trans Kft., Pirelli, Rov Part kft., Pannon Led Kft., Autósport és Formula Magazin, LOZANDRO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Autóüveg Abrók


Legfrissebb cikkek