Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Heikki Kovalainen csütörtökön kipróbálhatta a BMW DTM autóját a Lausitzringen. A korábbi Forma-1-es pilóta a négy napos teszt utolsó napján ülhetett be az M4 DTM-be.

„Először is nagyon hálás vagyok a BMW Motorsportnak, hogy kipróbálhattam az autójukat. Nagyon izgatott voltam, és alig vártam, hogy beülhessek a BMW-be. Hogy őszinte legyek, nem igazán tudtam, hogy mire számítsak, mivel ezelőtt nem vezettem ilyen kocsit. De nem csalódtam, mivel már az elejétől fogva jól éreztem magam az M4 DTM-ben. Ez egy fantasztikus autó.” –árulta el a finn pilóta.

140829 kovalainen n2

„Természetesen ez a kocsi nehezebb, mint egy Forma-1-es versenyautó, és a teljesítménye is kisebb. Azonban az aerodinamikája elképesztő, mivel a kanyarokban is hihetetlen tempóval lehet vele közlekedni. A csapat nagyon profi, és mindent megtett, hogy segítsenek nekem a teszt során. Nagyon élveztem ezt a napot.” –tette hozzá Kovalainen.

 


 

Legfrissebb cikkek