Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A BRC Hyundai N Squadra Corse két versenyzője, Michelisz Norbert és Mikel Azcona az olaszországi Cherascóban rántotta le a leplet az Elantra N TCR idei festéséről.

Az autón továbbra is a piros, valamint a kék szín fog dominálni, de a Lukoil logója lekerült róla. Michelisz idén is az 5-ös rajtszámmal fog versenyezni, míg új csapattársának, a spanyol Mikel Azconának a 96-os fog díszelegni a kocsiján.
Az Elantra N TCR bemutatóján a két pilóta mellett a BRC Hyundai N Squadra Corse csapatvezetője, Gabriele Rizzo, Hyundai Motorsport csapatigazgató-helyettese, Julien Moncet, valamint Andrea Cisotti, a Hyundai Motorsport ügyfélprogramjának vezetője is részt vett.
220325 hyundai wtcr n2
„A célom az lesz, hogy megszerezzem a második bajnoki címemet a WTCR-ben.” -árulta el a sorozat 2019-es bajnoka, Michelisz Norbert. „Az Elantra N TCR egy fantasztikus autó - ez a tavalyi szezonban is kiderült, így nincs okom kételkedni ennek a célnak az elérésében.”

„Sokat tudtunk tesztelni az elmúlt időszakban.” -kezdte Azcona. „Az elmúlt években nem volt erre lehetőségem, szóval úgy érzem, nagyon előnyős helyzetben vagyok a szezon rajtja előtt.”

A bajnokság május elején a franciaországi Pau-ban kezdődik el, a Hungaroring pedig majd június 11-12. között látja vendégül a WTCR mezőnyét.

Fotó: Hyundai Motorsport

Legfrissebb cikkek