Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Tom Coronel nagy valószínűséggel kihagyja a pénteki szabadedzést a Hungaroringen. A holland pilóta, még a szezonnyitó marrakeshi futamon törte össze a Chevrolet Cruzet, miután a rajtnál Mehdi Bennani megforgatta őt.

Coronel a bajnokság második állomásán, a franciaországi Paul Ricardon sem tudott rajthoz állni.  

„Nekünk is alkatrészhiányunk van, ami miatt csúszik az autó javítása. Mindent elkövetünk, hogy a kocsi időben elkészüljön, de valószínűleg a szabadedzésen még nem leszünk ott. Az első köröket csak az időmérőn tehetem majd meg, ami nem a legideálisabb felkészülés a vasárnapi versenyre. Már azzal is elégedett vagyok, hogy Magyarországon újra autóba ülhetek.” – nyilatkozta a 42 éves holland.

140430 coronel n2

„Az RML fantasztikus munkát végez. Hatalmas kihívás volt a kocsit Marrakeshből, Paul Ricardon keresztül a csapat wellingboroughi műhelyébe szállítani, ahol három nap alatt teljesen kijavították a karosszériát. Vasárnap estére a Chevy megérkezett Olaszországba a ROAL Motorsporthoz, ahol Roberto Ravaglia szakemberei azonnal nekiálltak az újjáépítésnek. Tisztelet mindenkinek, aki azon dolgozik, hogy a hétvégén újra versenyezhessek.” – tette hozzá Coronel.

 


 

Legfrissebb cikkek