Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hyundai Motorsport lerántotta a leplet az idei i30 N TCR versenyautóiról, amelyekkel a túraautó világkupában fognak szerepelni.

A Hyundai idén is négy autóval vesz részt a bajnokságban. Michelisz Norbert és Gabriele Tarquini a BRC Hyundai N LUKOIL Squadra Corse színeiben indulnak, míg Nicky Catsburg és Luca Engstler az Engstler Hyundai N Liqui Moly Racing Team-et erősítik majd.

Micheliszék autóján a világoskék (Performance Blue) és a piros szín dominál, míg a másik alakulat kocsija hasonló festést kapott, mint amilyen a 2019-es bajnokautóé volt.

„Egy versenyautó új dizájnjának bemutatása mindig egy nagy pillanat a szezon előtt, így a WTCR-ben induló i30 N TCR-ek festésének leleplezésével sem vagyunk ezzel másképp.” –mondta Andrew Johns, a Hyundai Motorsport ügyfélsport programjának vezetője. „Fontos az is, hogy a COVID-19-járvány miatt kialakult bizonytalanság ellenére továbbra is a versenyekre való felkészülésre koncentráljunk. A vírus terjedésének megakadályozása érdekében otthonról végezzük a munkát az ügyfélversenyzési részlegünkön, így továbbra is támogatni tudjuk az ügyfeleinket nem csak a WTCR-ben, hanem a világ több TCR sorozatában, illetve rallyban is.”

200330 hyundai wtcr n2
200330 hyundai wtcr n3
200330 hyundai wtcr n4
200330 hyundai wtcr n5

Fotó: Hyundai Motorsport

Legfrissebb cikkek