Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Honda bejelentette, hogy Néstor Girolami lesz Esteban Guerrieri csapattársa az ALL-INKL.COM Münnich Motorsportnál a túraautó-világkupa 2019-es szezonjában.

Esteban Guerrieri a második szezonját kezdi meg a Münnich Motorsportnál. Az argentin pilóta tavaly két futamgyőzelmet is szerzett a csapat Honda Civic Type R TCR-ével, a bajnokságot pedig a harmadik helyen zárta. Néstor Girolami 2017-ben a Polestar Cyan Racing színeiben szerepelt az FIA WTCC-ben, és a kínai futamon győzni tudott a Volvo S60-assal. A Honda most bejelentette, hogy mindkét argentin pilóta az ALL-INKL.COM Münnich Motorsport csapatát erősíti majd a túraautó-világkupa 2019-es szezonjában.

„A Honda Civic Type R TCR egy rendkívül erős autó, így izgatottan várjuk, hogy folytathassuk a túraautós programunkat. Esteban és ’Bebu’ személyében van két top pilótánk, akik ugyanolyan lelkesek, mint mi, ha a bajnoki cím megszerzéséről van szó.” –mondta a Münnich Motorsport vezetője, René Münnich.

„Tavaly voltak jó pillanataim, beleértve a két futamgyőzelmemet is, amiket a bajnokság két legnehezebb versenypályán, a Nordschleifén valamint Makaóban szereztem. Nagyszerű, hogy ’Bebu’ a csapattársam lesz. Jó barátok vagyunk, mivel sokat versenyeztünk egymás ellen az elmúlt években. Rendkívül gyors pilóta, és fantasztikusan jó csapatjátékos, ami elég fontos lesz, ha meg szeretnénk majd nyerni a bajnokságot.” –árulta el a 34 esztendős Esteban Guerrieri.

„Tavaly a suzukai versenyhétvégén ott voltam a csapattal, és láttam, hogy mi mindent megtesznek azért, hogy harcolhassanak a bajnoki trófeáért. Örülök, hogy Esteban csapattársa lettem, mert nagyon jó a kapcsolatunk. Az idei évből a lehető legtöbbet ki akarom majd hozni, és már alig várom, hogy elkezdődjenek a tesztek.” –nyilatkozta Néstor Girolami.
 
A Honda megerősítette, hogy Tiago Monteiro is marad a japán márka versenyzője, azonban a csapatát, illetve a csapattársát majd csak később nevezik meg.

Legfrissebb cikkek