Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Polestar Cyan Racing a konstruktőri, Thed Björk pedig az egyéni világbajnoki címet zsebelte be 2017-ben a WTCC-ben. A Cyan Racing most bejelentette, hogy jövőre egy kínai gyártó partnereként csatlakoznak a WTCR mezőnyéhez.

A Cyan Racing pénteken a Fuji Speedway-en tartott sajtótájékoztatót, ahol Christian Dahlék bemutatták a 2019-es programjukat, valamint a legújabb versenyautójuk koncepció változatát, amelyet a Lynk & Co 03 alapjaira építettek meg. A sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy a mölndali alakulat egyik versenyzője Thed Björk lesz. Az új márka érkezésével nyolcra emelkedik a túraautó-világkupában szereplő autógyártók száma, mivel az Audi, az Alfa Romeo, a Honda, a Hyundai, a Peugeot, a SEAT és a Volkswagen is marad a sorozatban.

181019 cyanracing n2

„Egy álmom válik valóra azzal, hogy a hetedik szezonomat kezdhetem majd el a Cyan Racing színeiben, és hogy ismét megcélozhatom majd a világbajnoki címet.” –árulta el Thed Björk, miután lerántotta a leplet a Lynk & Co 03-ról.

181019 cyanracing n3

A Cyan Racing vezérigazgatója, Christian Dahl a követezőket mondta: „A versenycsapatunk célja az, hogy ismét világbajnoki címet szerezzünk, és hogy új utakat fedezzünk fel a Lynk & Co-val együttműködve. Az eddigi tapasztalatainkat, amiket a közúti autógyártás során szereztünk, kombinálni akarjuk majd azokkal az adatokkal, amiket a versenyprogramjaink során megtett több ezer kör alatt gyűjtöttünk az elmúlt években.”

Fotók: Cyan Racing

Legfrissebb cikkek