Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Tiago Monteiro megerősítette, hogy a túraautó-világkupa Vila Real-i futamán sem áll rajthoz. A portugál pilóta még tavaly szeptemberben sérült meg a Honda barcelonai tesztjén.

A Boutsen Ginion Racing 41 esztendős versenyzőjét továbbra is Benjamin Lessennes fogja helyettesíteni. Monteiro természetesen ott lesz a helyszínen, hogy támogassa a csapatát, és hogy találkozzon a szurkolóival.

„Szerettem volna visszatérni, így nagyon frusztrált vagyok, amiért nem ülhetek autóba a hazai futamomon, és nem versenyezhetek a szurkolóim előtt egy olyan miliőben, mint Vila Real.” –árulta el Monteiro a TouringCarTimes-nak. „Most az a legfontosabb, hogy 100 százalékosan felépüljek. Már közel vagyok a visszatéréshez, de még türelmesnek kell lennem. Tudom, hogy ennek a várakozásnak meglesz az eredménye, mert erősebb leszek, mint valaha. Mindent megtettem, hogy ott lehessek a hazai versenyemen, azonban az orvosaim szerint ez még korai lenne. Természetesen a helyszínen leszek, és a szurkolók rendelkezésére fogok állni.”

A túraautó-világkupa Vila Real-i fordulóját június 23-24. között rendezik meg.

Legfrissebb cikkek