Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nagy Dániel és Tassi Attila is ott lesz a WTCR mezőnyében a sorozat hungaroringi fordulójában, mint szabadkártyás versenyzők.

Nagy Dani a M1RA Hyundai i30 N TCR-ével fog rajthoz állni a hazai közönség előtt, míg Tassi Attila egy Honda Civic Type R TCR-rel induln majd. A 18 esztendős Tassi tavaly két futamgyőzelmet is szerzett a TCR International Series hungaroringi futamán a M1RA Hondájával, a bajnokságban pedig megszerezte az ezüstérmet. Nagy Dani és Tassi Attila is a TCR Európa-kupában fog szerepelni 2018-ban.

„Nagyon nagy örömmel jelentem be nektek, hogy ott lehetek a WTCR hazai futamán, a Hungaroringen a M1RA-val!” –írta Nagy Dani a facebook oldalán.

180411 m1ra n

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy bejelenthetem; rajthoz fogok állni a WTCR hungaroringi futamán. A háttérben zajló kemény munkának és sok ember közreműködésének köszönhető ez az eredmény, aminek rendkívül örülök, hogy létrejöhetett. Magyar közönség előtt versenyezni a FIA Világ Kupán egy valóra vált álom számomra. A verseny szintje magasabb lesz, mint amit valaha átéltem versenyzői karrierem során, de nem azért indulok, hogy gyarapítsam a rajthoz állók számát, hanem hogy a lehető legjobb eredményt érjem el. Alig várom!” –tette közzé Tassi Attila a facebook oldalán.

Az FIA Túraautó Világkupa mezőnye április 28-29-én látogat el a Hungaroringre.

Fotók: M1RA, Tassi Attila

Legfrissebb cikkek