Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Zengő Motorsport hétfő délelőtt bejelentette, hogy rajthoz állnak az újonnan alakult túraautó világkupában.

A csapat két vadonatúj Cupra Léon TCR-t indít a sorozatban. Az egyik autót Nagy Norbert fogja vezetni, míg a másik pilóta nevére még várnunk kell. Nagy Norbi számára nem lesz ismeretlen a Léon, ugyanis tavaly a második helyen zárta a túraautó Európa-kupát (FIA ETCC) a Zengő Motorsport SEAT-jával.

”Nagy örömmel tudatom veletek, hogy idén a frissen létrehozott túraautó világkupán folytatom a karrierem, változatlanul a Zengő Motorsporttal! Az autó egy jól megszokott SEAT Leon lesz, de ezúttal már a 2018-as, Cupra néven futó modell! Nagyon izgatott vagyok, még sosem mentem vadonatúj versenyautóval! A héten tartandó Barcelonai teszten próbálhatom ki először. Nagyon sok munka van abban hogy ez így létre jöhetett, mind a Zengő Motorsport, mind pedig a mögöttem álló csapat részéről. Szeretném ezt előre is megköszönni! Minden ETCC-ben megszerzett tapasztalatomra szükség lesz, a naptár tele van számomra új pályákkal, amikhez minél gyorsabban kell majd alkalmazkodnom, de legalább az autó már nem lesz ismeretlen.” –írta Nagy Norbi a facebook oldalán.

A FIA WTCR április 7-8. között startol el Marrakeshben.

Legfrissebb cikkek