Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Romeo Ferraris megerősítette, hogy ott lesznek az Alfa Romeók is az újonnan induló túraautó-világkupa (FIA WTCR) teljes szezonjában.

Dušan Borković és Davit Kajaia is győzelemre vitte tavaly az Alfa Romeo Giuliettát az International TCR Series-ben. A Romeo Ferraris most bejelentette, hogy a WTCR-ben is rajthoz állnak az Alfákkal, azonban arról még nem érkeztek információk, hogy milyen csapatfelállással vágnak neki a szezonnak.

„Örömünkre szolgál, hogy az FIA WTCR-ben is rajthoz állunk. Ez egy nagy lépés a cégünk számára, mivel a TCR International két szezonja után, most egy FIA sorozatban folytjuk a versenyzést. A TCR autók minden bizonnyal növelni fogják a versenyek színvonalát egy olyan sorozatban, amely eddig is rengeteg nézőt vonzott.” – árulta el a Romeo Ferraris vezetője, Michela Cerruti a TouringCarTimes-nak.

Az Alfa Romeón kívül eddig a Hyundai, a Honda, a Volkswagen és az Audi jelentette be, hogy rajthoz állnak a FIA WTCR 2018-as szezonjában.

Legfrissebb cikkek