Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Zengő Motorsport bejelentette, hogy Szabó Dávid Zsolt lesz Nagy Dániel csapattársa a szezon hátralévő négy futamán.

A 21 esztendős pilóta Argentínában már bemutatkozott a WTCC-ben, és akkor a 13. valamint a 18. helyen ért célba a TC1-es Honda Civic-kel.

Szabó Dávid Zsolt az ETCC-ben kezdte a szezont. A Hungaroringen a második helyen végzett, Portugáliában pedig már a dobogó legmagasabb fokán ünnepelhetett. Szabó a WTCC mellett továbbra is rajthoz áll majd az Európa-bajnokságban is, ahol ezen a hétvégén a belgiumi Zolderben száll majd harcba a bajnoki pontokért a SEAT Léon TCR volánja mögött.

170913 zengo n2

„Nagyon boldog vagyok, és már alig várom, hogy újra versenyezhessek.” –nyilatkozta a pilóta a WTCC hivatalos oldalának. „Argentínában az volt a célom, hogy minél többet tanuljak, és reméltem, hogy lesz majd még lehetőségem itt versenyezni. Amennyire csak tudok, felkészülök, és az lesz a célom, hogy minden alkalommal a Q2-ben végezzek. Ez egy hatalmas kihívás lesz, mivel az én autómban a 2015-ös erőforrás dolgozik, és még nincs túl sok tapasztalatom sem. Azonban ez egy remek lehetőség lesz számomra, és ha minden simán fog menni, és gyors tudok lenni, akkor talán sikerül majd értékes pontokat gyűjtenem.”

A WTCC hátralévő futamai:
Kína (Ningbo International Speedpark) - Október 13-15.
Japán (Twin Ring Motegi) - Október 27-29.
Makaó (Macau’s Circuito de Guia) - November 17-19.
Katar (Losail International Circuit) - November 30 – december 1.

Legfrissebb cikkek